Boekhouder – Amersfoort

Administrateur Amersfoort

Ben jij de spil tussen de afdelingen op de financiële administratie? Lees dan verder!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Heb jij leiderschapskwaliteiten en woon je in Amersfoort of in de omgeving van deze mooie stad? Hoe is het eigenlijk met jouw interieur? Rare vraag in een vacature hè. Toch is deze combinatie perfect. Als jij de administratie wil leiden en alle feiten en cijfers op tafel wil hebben, schuif dan je stoel hier maar aan. Wij zorgen wel voor koffie! Check snel deze mooie kans, want ook jouw ambitie kan vast wel een make-over krijgen. Je moet af en toe gewoon vernieuwen. Daar word je blij van. Voor een succesvol meubelbedrijf met 12 filialen in heel Nederland, hebben wij deze functie voor je: Boekhouder (32-40 uur)

Functie

Op het hoofdkantoor ben jij de spil in het coördineren van de financiële administratie. Je werkt nauw samen met het managementteam. Je zorgt voor correcte boekhouding en stabiele financiële werkprocessen.

Omdat je ervaring en interesse hebt in je vak, ken je de wet- en regelgeving en daar stuur je op aan. Je gaat toezicht houden op de crediteuren- en debiteurenadministratie en je stelt financiële rapportages op.

Je leidinggevende capaciteiten komen goed van pas, want je vindt niets leuker dan groei en ontwikkeling bij medewerkers te stimuleren op positieve wijze. Je kent je verantwoordelijkheid en hebt daadkracht. Omdat je goed inzicht hebt in de werkprocessen, weet je tijdig te sturen.

De inkomende- en uitgaande facturen worden onder jouw toeziend oog tijdig en juist verwerkt. Je bent al bekend met Exact-online en weet de automatisering zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Verder ga je de fiscale aangiften verzorgen en weet je het management van financieel advies te voorzien, die zij in besluitvorming kunnen meenemen.

Wat heb je nodig?

 • De boekhouding voor detailhandel heeft je voorkeur
 • Je hebt leiderschapsvaardigheden
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan, bij voorkeur in een leidinggevende, boekhoudkundige functie
 • Je woont niet verder als 40 km bij Amersfoort vandaan
 • Je werkt nauwkeurig en houdt oog voor de processen
 • Je bent een prettig mens om mee samen te werken, je leiderschap biedt motivatie
 • De Nederlandse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift, Engels is voldoende in woord
 • Je houdt van werken op een vaste plek in een klein en gemoedelijk team
 • Je kunt goed verbanden leggen in oorzaak en gevolg uit financiële data
 • Je hebt al gewerkt met Exact-Online en kent dit goed
 • Je werkt graag op vaste tijden op kantoor

Wat bieden we jou?

 • Een vast contract na een jaar wederzijdse tevredenheid
 • Salaris tussen de €3700,- en €4250,-
 • Goede secundaire arbeidvoorwaarden
 • Je gaat werken in een interessante, trendy werkomgeving
 • Het bedrijf groeit door en door, een stabiel vooruitzicht voor jou als vaste baan (na een jaar)

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Interesse? Neem gerust contact op via:

Mail: christiaan@hollandtalentgroup.com

Tel: 06-14589196

Voor meer vacatures ga je naar www.hollandtalentgroup.com

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures