Assistent Controller – WORMERVEER/Alkmaar

Assistent controller WORMERVEER/Alkmaar

Ben jij jij handig met data en heb jij ervaring met het voeren van een volledige boekhouding van A tot Z incl. het opstellen van rapportages om samen met de Controller voor verschillende entiteiten de Financial Control taken uit te voeren. Wacht d

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Eerste vraag: heb je humor? Beetje vreemd om dit als eerste op te stellen in een vacature, maar creatief meedenken met humor, is wel een passende eigenschap bij het bedrijf waar wij je graag introduceren. In het gezellige, financiële team stimuleert men ook samenwerking en kennis. Waar gaan we heen? We gaan niet naar Frankrijk en België, waar zij ook een vestiging hebben. We gaan naar Noord-Holland aan de Zaan, naar een bedrijf dat de internationale markt heeft bereikt met PE-verpakkingsmaterialen. Dit doen zij op deskundige wijze, want het bedrijf is al 25 jaar een begrip. Hier wacht de volgende functie voor jou:

 

Assistent Controller (32-40 uur)

Functie

Je taken zijn breed georiënteerd, dus een goede kans om je skills als assistent verder te ontwikkelen. In jouw rol ondersteun je met de boekhouding en weet je de financiële transacties samen met het team nauwkeurig te verwerken. Ben je erg aan structuur gehecht? Dan mag je dit loslaten, want het is een dynamische werkomgeving, waarin ook de taken niet voorafgaand aan je werkdag al vastliggen. Gelukkig ben jij flexibel en vind je dit juist een leuke afwisseling en uitdaging. Je laat je er niet door afleiden en stress pak jij in met je rust en kalmte.

Met je fiscale kennis en de relevante wet- en regelgeving, ga jij je bezighouden met Btw-aangiftes en ICL-aangiftes. Daarnaast weet je statistieken voor CBS te maken en te rapporteren.

Nog een mooie taak die voor je is weggelegd, is het analyseren en controleren van de voorraad in het WMS-systeem.

Budgetten verlies je ook niet uit het oog en je draagt bij aan de planning van het hierbij horende proces. Vanuit de feiten en de prognoses, weet je als bewaker hierop te anticiperen waar nodig. Je bent sowieso een procesdenker, dus waar jij kansen, risico’s en adviezen kan delen, doe je dat op een proactieve en initiatiefrijke manier.

Je werkt samen met de Controller aan balansen en jullie gaan je bezighouden met de periodieke, financiële rapportages. De grote verantwoordelijkheid hierin besef je goed, want het management neemt op basis hiervan beslissingen.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau, zoals: Financial Controller/ Bedrijfsadministrateur/ Assistent Controller
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring opgedaan in een financieel-administratieve functie
 • Je houdt van teamwork, maar kan ook prima zelfstandig werken
 • Je bezit goede communicatieve vaardigheden
 • Cijfermatig ben je sterk en kijk je verder dan alleen de getallen, maar zie je ook het proces
 • Je kan uitstekend plannen en organiseren en tegelijk ben je flexibel als er werk tussendoor komt
 • Je bent vlot met digitale systemen en hebt daarin al kennis opgedaan. Excel en ERP-systemen beheers je goed

Wat bieden we jou?

 

 • Een baan met zekerheid bij een groeiend, internationaal bedrijf
 • Een goed salaris dat past bij de functie en dat jaarlijks wordt aangepast op basis van inflatie met een maximum van 2.5%
 • Er zijn 23 vakantiedagen o.b.v. fulltime en daarnaast kun je twee dagen als bonus verdienen
 • Een pensioenregeling met 2/3e als bijdrage van de werkgever
 • Reiskosten worden vergoed voor woon- en werkverkeer
 • Er is een goede en gezonde werksfeer, waar men elkaar ondersteunt en aanmoedigt, waarin jij je lekker voelt en je goed verder kan ontwikkelen. (Vergeet de gezelligheid en humor niet)
 • Voor deze doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden is er een aanbod in trainingen en cursussen
 • Een vrijdagmiddagborrel mag dus uiteraard niet ontbreken

 

En? Strik erom en klaar toch? Kom je gauw langs?

 

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Joost@hollandtalentgroup.com.

 

Joost van der Kaa, Consultant Finance Holland Talent Group | 071-3030035| 06-11079971

 

Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com

 

INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures