Assistent-accountant/Financial Controller – De Meern

Controller De Meern

Ben jij sterk in administratie en heb je ook de ambitie om verder te groeien als analyticus? Hier zien ze jou graag komen!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

  • 30-40 uur
  • Salaris: €3.500 - €4.500 (o.b.v. fulltime)
  • Volop doorgroeimogelijkheden

Dit financieel adviesbureau ondersteunt mkb-bedrijven bij het uitvoeren en optimaliseren van hun bedrijfsvoering. De focus ligt hierbij op de financiële administratie, fiscale en bedrijfseconomische aspecten en de organisatie als geheel. Klanten zijn mkb-bedrijven met een personeelsbestand tot circa 25 medewerkers. De activiteiten van het adviesbureau groeien gestaag en de ambitie is om dit te blijven doen. Om die groei te helpen ondersteunen, maken ze graag kennis met een financieel professional die van aanpakken weet. Een kei in financieel-administratieve taken, die zich graag laat uitdagen om zich verder te ontwikkelen, met het accent op financiële analyses en advies. Naast een afwisselend pakket boekhoudkundige taken ga je tevens aan de slag als (aankomend) relatiebeheerder en op basis van jouw analyses en inzicht stuur je medewerkers op financiële administraties aan. Volop ruimte dus om door te groeien en je zelf professioneel te blijven ontwikkelen, waarbij je kunt rekenen op begeleiding en ondersteuning van je collega’s. Zowel een ervaren kracht als een jonge, gedreven professional is van harte welkom. Uitdagend? Wie weet, ben jij straks hun nieuwe:

Assistent-accountant/Financial Controller

Functie

  • Je draagt zorgt voor sluitende administraties, tot en met het opstellen van de jaarstukken.
  • Taken hierbij zijn onder meer: debiteuren- en crediteurenadministratie, grootboekadministratie en het voorbereiden van de jaarrekening.
  • Daarnaast beoordeel je btw-aangiften en verzorg je het indienen ervan.
  • De prioriteiten van je werkzaamheden wisselen voortdurend, afhankelijk van de maandkalender.
  • Je maakt je de dagelijkse bedrijfsvoering bij klanten eigen zodat je altijd weet wat er speelt. Ook bij complexe organisaties die soms uit meerdere werkmaatschappijen bestaan.
  • Op basis van die kennis en je eigen analyses en inzichten stuur je financieel-administratieve medewerkers aan.
  • Je vormt een waardevolle sparingpartner voor je klanten, waarbij relatiebeheer, persoonlijke aandacht, analyses en proactief advies de leidraad vormen.

Dit snelgroeiende adviesbureau is volop in ontwikkeling. Het neemt klanten in het mkb veel zorg uit handen voor het voeren van een sluitende financiële administratie. Dit doen zij op basis van uitstekende vakkennis en veel ervaring, plus persoonlijke betrokkenheid voor een optimale samenwerking en relatiebeheer.

Als financieel professional speel jij hierin je eigen rol. Je wordt niet alleen uitgedaagd om financiële administraties in goede banen te leiden, maar ook om de klant verder vooruit te helpen. Door je te verdiepen in de dagelijkse bedrijfsvoering en die klant proactief te ondersteunen en te adviseren, waarmee je bijdraagt aan het succes van diens onderneming. Dit doe je vanuit een team enthousiaste collega’s, waardoor je er nooit alleen voor staat. 

Wat heb je nodig?

  • De genoemde functie-eisen zijn universeel, maar het belang dat eraan wordt gehecht valt uiteraard samen met jouw opleidingsniveau en ervaring. Zowel een senior als junior is welkom voor deze vacature. ‘Kennis en ervaring’ kunnen daarom worden gelezen als de ambitie om zich die eigen te maken.
  • We zoeken iemand met fiscale kennis en ervaring in een functie met signalerende, analyserende en adviserende taken. 
  • Je bent accuraat in je werk, een precieze planner en goed thuis in digitale middelen. Je hebt affiniteit met Robotic Accounting.
  • Analytisch ben je sterk, met een scherp oog voor detail en je overziet tegelijk de grote lijnen binnen een organisatie. Je bevindingen weet je te vertalen naar heldere adviezen. Kansen signaleer je en zet je om in uitvoerbare oplossingen.
  • Zelfstandig werken gaat jou prima af en tegelijk ben je een prettige teamplayer.
  • Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Finance & Control, Accountancy of Financial Service.
  • Niet een dergelijke opleiding, wel de kennis verkregen door praktijkervaring? Net zo welkom!
  • Je bent ten minste 30 uur per week beschikbaar.

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende, afwisselende baan met veel eigen inbreng en verantwoordelijkheden.
  • Je start met een jaarcontract, met de intentie van een vaste aanstelling.
  • Salaris van €3.500 - €4.500 (o.b.v. fulltime)
  • Bij een vaste aanstelling maak je gebruik van een aantrekkelijke pensioenregeling.
  • Je werkplek bevindt zich in een mooi, modern en prima bereikbaar kantoorpand in De Meern langs de A12. Je werkt binnen team enthousiaste collega’s, met een prettige, informele werksfeer.
  • Volop ontplooiingsruimte voor jouw professionele kwaliteiten, ondersteund met trainingen en cursussen volgens een Persoonlijk Ontwikkelingsplan.  
  • Actief kunnen bijdragen aan het succes van een snelgroeiende, dynamische organisatie.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Interesse? Neem gerust contact op via:

Mail: christiaan@hollandtalentgroup.com.

Tel: 071-3030035 | 06-14589196

Voor meer vacatures ga je naar www.hollandtalentgroup.com

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures