Assistent Controller – Voorschoten

Organisatie

Waar ben je als mensen, kunst, natuur en architectuur elkaar verbinden? Juist, in een museum! Cultuur krijgt een steeds grotere impact en stoffig is het allang niet meer. Zeker niet waar wij, van De Holland Talent Group, jou graag willen voorstellen als:

Assistent Financial Controller (32-40 uur)

‘Het perfecte plaatje’

Midden in de randstad kom je tot rust en kijk je je ogen uit. Nationaal en internationaal publiek wordt hier verrast en verwondert door unieke collecties in diverse mediakunst. In het architectonische museumgebouw is overal over nagedacht. Kunst wordt van alle kanten goed belicht. Midden in deze bijzondere ‘wereld’, tref je o.a. meer dan 20 zalen, educatieve ruimten, een museumshop en een restauratieatelier. Visualiseer je al? Hè hè, wat een verademing. Het zal je werklocatie maar worden. Dat kan overigens rapido, want je kunt direct aan de slag in deze boeiende functie.

Functie

In een team dat bestaat uit een klein maar zeer gezellig gezelschap, met liefde voor kunst en creativiteit, worden vooral tentoonstellingen neergezet en worden contacten onderhouden in de kunstwereld.
Deze boeiende organisatie heeft economisch inzicht nodig en financieel advies aan de directie. Daar ben jij! Op de goede plek, met de juiste skills als assisterend en ondersteunend gereedschap voor het stevige financiële bouwwerk.
Hoe ziet je dag eruit vanaf het moment dat je mond openvalt van verbazing, omdat je hier toch echt mag plaatsnemen achter een mooi bureau, naast prettige collega’s in een natuurlijke, groene omgeving:
• Je draagt zorg voor diverse financiële administraties;
• Je beheert en administreert de in- en verkoopfacturen;
• Je stelt aangiftes op en voert de controles hierop uit;
• Je stelt jaarrekeningen op en financiële rapportages;
• Je zorgt dat de personele gegevens rondom de gehele salarisadministratie nauwkeurig worden verwerkt;
• Je zorgt voor meer digitalisering van de financiële administratie;

‘Wie kunst kan waarderen, zal veel leren’

Functie-eisen

Hou je van een unieke sfeer waarin je ogen tekortkomt? Voor deze job heb je een eigen kunstzinnige collectie aan vaardigheden nodig:
• Het Internationale karakter vraagt om een goede beheersing de Nederlandse taal in woord en geschrift, dus dat neem je mee;
• Een relevante, afgeronde mbo/hbo- opleiding in Finance volstaat;
• Je hebt ervaring in een financieel/administratieve functie opgedaan;
• Projecten? Waar? Je bent er als de kippen bij om deel te nemen;
• Je bent een prettig en toegankelijk persoon om mee samen te werken.

That’s all!

Aanbod

Plan je ticket voor je eigen wereldtentoonstelling en doe dat heel bijzonder. Gewoon is toch veel te saai?
Deze werkgever biedt jou volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Het team is jong, inspirerend en ambitieus. Je krijgt een prima marktconform salaris en misschien wel het allerleukste; je mindset wordt geprikkeld op een creatieve, kunstzinnige manier.

Inlichtingen

Waar wacht je nog op?
Mail je CV naar Richard@hollandtalentgroup.com.

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Richard Ruwaard, Sales Manager, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group, ga je naar www.hollandtalentgroup.com.