Hoofd Financiële Administratie – Nieuwegein

Organisatie

Ben jij die ondernemende Hoofd Financiële Administratie die toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit mogelijkerwijs een interessante functie voor je! De afdeling Finance bestaat uit een afdeling Accounting, Controlling en Pricing en zijn actief voor de vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Engeland. Het team bestaat uit 9 medewerkers. Er wordt gewerkt met MS Dynamics 365 en gerapporteerd in Power BI.

Bij dit mooie Internationale bedrijf in de regio Utrecht zoekt De Holland Talent Group een:


Hoofd Financiële Administratie

Functie

Het Finance team bestaat op dit moment uit 2,5 FTE en je rapporteert aan de Manager Finance & Control. Naast de werkzaamheden voor de Nederlandse operatie, stuur je ook de administratie van de buitenlandse vestigingen mede aan. In deze functie ga je operationeel aan de slag met de financiële processen. Je begeleidt het team, houd het overzicht en controleert de processen en administraties, plus voer je zelf ook een aantal operationele taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de juiste verwerking van de debiteuren- en crediteurenadministratie, alsmede het grootboekbeheer. Tijdens de maandafsluiting (fast-closing) zorg je voor een tijdige en correcte verwerking en analyses van de cijfers samen met de afdeling control. Je verzorgt maandelijkse BTW en CBS aangiftes. Je verwerkt en monitort de administratie van intercompany diensten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de buitenlandse administratiekantoren en stemt met hen de werkzaamheden en prioriteiten af.

Functie-eisen

Je bent een echte verbinder en hebt een analytische en ondernemende instelling. Je vindt het leuk om binnen een hecht team te werken met korte lijnen en een informele werksfeer. Daarnaast beschik je over HBO werk- en denkniveau met 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent communicatief vaardig en het is een pre als je ervaring hebt met MS Dynamics 365 en Power BI. Daarnaast beschik je over de flexibiliteit om je aan te passen binnen een dynamische werkomgeving.

Aanbod

Naast een marktconform salaris bieden zij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. De organisatie is continue bezig met het verbeteren van de organisatie en daar ga jij een belangrijke bijdrage aan leveren. Verder is het een gezond en mooi bedrijf dat volop in beweging is.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij de beste partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Solliciteren naar de functie van Hoofd Financiële Administratie kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4791. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 06-11079971. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.