Assistent Accountant – Zoeterwoude

Organisatie

Elke dag een lach en plezier in het werk. Ja ja, een utopie zeker? Heb je dit nu niet? We nemen je dan graag mee naar Zoeterwoude. Daar tref je een prima bereikbaar, klein administratiekantoor aan de A4 gelegen, waar ze belastingzaken totaal niet belastend vinden. Klanten komen hier graag voor alle voorkomende financiële- administratieve en belastingtechnische zaken.

‘Een dag niet gelachen is een dag niet gewerkt’

Een motto dat je niet overal treft. Lig je dan de hele dag met je hoofd op je toetsenbord van het lachen? Nee natuurlijk niet. Hier wordt hard en serieus gewerkt met expertise en aandacht voor klanten en dossiers. Het is juist de sfeer in een klein team van totaal zeven enthousiaste mensen, dat het werkplezier verhoogt. We laten het je graag ervaren. Onze opdrachtgever heeft een functie vrij als:

Assistent Accountant (vanaf 24 uur)

Klanten uit diverse branches laten de administratie door dit kantoor verzorgen.

De dienstverlening is gericht op jaarrekeningen, belastingaangiften, salarisadministratie en boekhouding. De belastingdienst heeft groot vertrouwen in de wijze van belastingaangiften. Het convenant “Horizontaal Toezicht”, is hieruit voortgevloeid.

Functie

Als assistent- accountant heb je routinematige werkzaamheden, waar je helemaal thuis in bent, daarom koos je voor dit vak. Afwisseling is er ook, vooral door het cliëntenbestand uit diverse branches. In dit kantoor heeft iedereen een naam en is de benadering klantvriendelijk en informeel. Houd je van een klein kantoor met zeer tevreden klanten, door expertise en de gemoedelijke manier waarop zij worden geholpen? Dan pas jij hier! De taken zijn financieel, administratief en boekhoudkundig, zoals:

• Verwerken van algehele financiële administratie;

• Ondersteuning bieden in financieel/ administratieve controlewerkzaamheden;

• Voorbereiden van aangiften omzet- inkomsten- en vennootbelastingen;

• Dossier gerelateerd contact onderhouden met de belastingdienst;

• Opbouwen en onderhouden van klantrelaties.

Functie-eisen

Een beetje losjes, neem jezelf mee en blijf ook zo. Het team is hecht en de sfeer is gemoedelijk. Er wordt serieus hard gewerkt en er is interesse in elkaar. Met humor en een gezonde dosis relativeringsvermogen ben je kredietwaardig. Vul dit aan met initiatief tonen en zelfstandigheid en we hebben een match.

Heb je een Hbo werk- en denkniveau en ben je cijfermatig sterk én mensgericht? Top!

Heb je ervaring opgedaan in de samenstelpraktijk bij een MKB-accountantskantoor? Nog meer credit!

Neem ook je kennis mee uit een afgeronde opleiding HEAO of SPD. Ben je momenteel nog bezig met een opleiding in die richting, dan mag je ook reageren.

Aanbod

• Een prima salaris, denk in waardering zoals het nog kan. Je brengt mee wat je in je hebt en daar word je goed voor beloond.

• Je maakt kennis met een zeer gevarieerde klantenkring, interessant en leerzaam dus.

• Het kantoor is prima bereikbaar, parkeren doe je hier gewoon privé voor de deur.

• Regelmatig worden er leuke uitjes georganiseerd.

• Het aantal uren is flexibel en bespreekbaar; minimaal 24- tot 40 uur.

Inlichtingen

Hierbij ons advies:

Gewoon doen! Hartstikke leuke job en een warm bad als team.

Mogen we je voorstellen?

Mail je CV naar sjaak@hollandtalentgroup.com.

We hopen je snel te mogen ontmoeten.

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sjaak Oudshoorn, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.