Senior Boekhouder – Utrecht

Organisatie

Boek je ticket naar een superleuke job als: Senior Boekhouder (vanaf 32 uur)

‘Je houding telt om resultaat te boeken’ Snap je? Boekhouden heeft niet alleen kennis nodig, maar in de functie die wij hier presenteren, daarin ben JIJ belangrijk. Wie ben jij als persoon en hoe draag jij je kennis over aan een jong team, in een gezellige werksfeer. Eén en één is twee. Je ‘boekhoudt’ dus niet alleen. Sowieso doe je hier niets alleen, want teamwork is de flow! Voor een snelgroeiend bedrijf, midden in de mooie stad Utrecht, kun jij je boekhoudkunde in de cijfers en je coachende kunde kwijt. BAM! We zoeken geen senior in leeftijd, maar een senior boekhouder met verstand van deze hele materie. Jouw kennis wil je en kun je, op een positieve en enthousiaste wijze overdragen aan het team met junior- en meer ervaren boekhouders. Deze fanatieke cijfertechneuten, houden van het werk. Elke klant heeft een eigen verhaal met dito onderneming, Holding of BV. De administratie hiervan, is een hele klus, dus zijn de ondernemers opgelucht, als dit professioneel uitbesteed kan worden. Het is een dankbare taak! Er is een groot vertrouwen opgebouwd in het bedrijf, daarom groeien ze de archiefkast uit. Digitaal dan, boekhouden zoals vroeger, dat kennen ze hier niet, gelukkig!

Functie

Je krijgt hier een hele leuke, veelzijdige en belangrijke rol. De administratieve werkzaamheden, worden vlot en nauwkeurig verwerkt door de aanwezige boekhouders. De kennis in accountancy en ervaring, die een aantal dossiers vragen, daar liggen met name jouw taken. Denk daarbij aan het oprichtingen van een BV, vanuit een eenmanszaak, als voorbeeld. Je kunt over diverse onderwerpen advies geven aan de klanten en legt de materie uit aan je collega’s. ‘Vermenigvuldigen van draagvlak, zonder strak in het pak’ Lekker casual joh, stijf gedoe, doen ze hier niet aan. Binnen je eigen caseload, kun je de administratieve werkzaamheden, prima zelfstandig uitvoeren. Je bent zo’n type, die snel kan schakelen en de focus weer goed oppakt, als je tussendoor nodig bent voor advies. Je bent een toegankelijk persoon en weet ook je grenzen aan te geven. De activa en passiva zijn bij jou in balans. De kwaliteit van het werk bewaken betekent hier niet, dat je alles moet controleren met een bril op je neus. Je bent aanwezig voor je collega’s die vragen hebben en je denkt zelf proactief mee. De kwaliteitscheck doe je met zijn allen, jij bent de opleider en eindverantwoordelijke. De directeur kan zich door jou meer bezighouden met overkoepelende taken, die bij deze functie passen. Je bent dus meer dan welkom! Jullie hebben regelmatig overleg. ‘Een goede coach is de optimist, die uiteindelijk samen met jou beslist’ Dus, even samengevat, er zijn drie hoofdtaken voor jou:

• Eigen klantenportefeuille
• Kwaliteit van administratie en belastingaangiftes waarborgen
• Een gedreven team opleiden

We hoeven niet alles in een rijtje uit te leggen, welke inhoudelijke taken bij deze functie horen toch? Dat weet jij als geen ander.

Functie-eisen

Je hebt ruimschoots ervaring in de accountancy en bent een fijn mens om mee samen te werken. Wanneer ben je een fijn mens? Gewoon, als je doet wat je zegt, en zegt wat je doet. Een beetje humor erbij en je bent geen belasting maar een ontlasting voor het team. Yuki is het boekhoudprogramma, waarin gewerkt wordt. Fijn, als je dit kent. Je bent klantgericht en communiceert duidelijk en begrijpelijk. Er zijn ook Engelstalige klanten, dus you know! Je hebt een afgeronde opleiding op Hbo-niveau in accountancy, of een soortgelijke financiële achtergrond. Er wordt hier vooral gekeken naar wat je meebrengt aan ervaring. Dat geeft al aan, dat dit een modern bedrijf is en ze verder durven te kijken, dan standaard. Zij weten wat belangrijk is. Wat goed is om te weten; als je ervaring hebt in salarisadministratie, dan is dat een pré met hele grote P. Hier wordt ook jouw salaris, in credit op gewaardeerd. Heb je ervaring in opleiden en coachen van een team? Tja, dan is het plaatje compleet!

Aanbod

Utrecht is echt! Het is een gezellige, bruisende stad, waar je zo een kop koffie kunt drinken, als je even je krakende hersenpan wil laten ontspannen. Teamspirit is altijd goed, dus samen is het nog leuker. Elke maand is er een gezamenlijke borrel en elk kwartaal een teamuitje. Hoe gezellig! Thuiswerken doen ze hier niet aan, je bent samen aan het werk in een mooi en modern kantoor. Trouwens, hoe kun je coachen, als je er niet bent? Je werkplek is prima bereikbaar, ook met openbaar vervoer. Het bedrijf groeit snel, dat zegt genoeg over de kwaliteit van dienstverlening. Er is een collectieve pensioenregeling en je krijgt 20 vakantiedagen. De reiskostenvergoeding bedraagt, zoals de wet voorschrijft, je weet wel, € 0.21 cent per km. Je krijgt een eigen laptop, een goeie! Je salaris is tussen € 3000- € 4500 bruto per maand. Dit is een ruime marge, maar we noemden net al, waar jij in op kunt plussen.

Inlichtingen

Een dikke vette + onder de streep, toch? Snappen we! Ze rekenen op je! Mail je CV naar Richard@hollandtalentgroup.com. We hopen je snel te mogen ontmoeten. De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Richard Ruwaard, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.