Administrateur – Uitgeest

Organisatie

Onze opdrachtgever is een snel groeiend internationaal bedrijf dat producten en diensten levert aan de airline-industrie. Zij zijn gevestigd in de regio Zaandijk en er werken ca. 35 enthousiaste medewerkers. Voor dit bedrijf zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Administrateur

“groeifunctie in een internationaal bedrijf”

Functie

In deze hands-on functie werk je op een afdeling met 4 leuke collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat de boeken correct zijn. Jouw taakgebied betreft in eerste instantie het verzorgen van de crediteuren-, bank- en voorraadadministratie. Tevens verzorg je de betaalbaarstelling van de facturen. Ook zal je worden ingezet ter ondersteuning bij de taken van je collega’s en bij de werkzaamheden ten behoeve van de maandafsluiting en audit-controles. Er moeten nog veel zaken worden geprofessionaliseerd en daarbij moet jij op jouw vakgebied de lead nemen en initiatieven ontplooien. O.m. wil men in de toekomst gaan werken met een verplichtingen-administratie en met scanning van facturen. Kortom, het is een leuke uitdagende, hands-on en brede functie!

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft een afgeronde bedrijfseconomisch MBO- en/of HBO- opleiding met minimaal 3 jaar werkervaring. Je hebt bij voorkeur ervaring bij een handels- of transportorganisatie en idealiter is dit een tweede of derde stap in je carrière. Je hebt gezonde ambities en wilt in de toekomst graag je verbreden in je takenpakket. Je bent communicatief vaardig en houdt van werken in een organisatie met korte lijnen waar in een goede teamspirit hard wordt gewerkt (met een gezonde dosis humor). Je bent gewend om met ERP software te werken en bent goed thuis in het werken met Excel. Je neemt graag het initiatief, bent een doorzetter en je beschikt niet over een 9 tot 5 mentaliteit. Naast Nederlands wordt van je verwacht dat je ook in het Engels je weg weet te vinden.

Aanbod

Binnen deze functie is er voldoende ruimte om je te ontwikkelen. Je komt te werken in een innoverende en internationale werkomgeving waar marktconforme arbeidsvoorwaarden gelden.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij de beste partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Solliciteren naar de functie van Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar radbout@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4585. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 06-29008241. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.