Jr. HR Applicatiebeheerder (32-40 uur) – SCHIPHOL

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale logistieke netwerkorganisatie met meerdere vestigingen in de Benelux en het hoofdkantoor op Schiphol.

Voor deze opdrachtgever gevestigd op Schiphol, zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Jr. HR Applicatiebeheerder (32-40 uur)

“Mooie startersfunctie met doorgroeimogelijkheden in een internationale organisatie”

Functie

Je komt te werken op de Holding van deze grote organisatie.

Het betreft een uitdagende functie, waarbij je medeverantwoordelijk bent voor een correcte werking van Youforce. Als er vragen zijn over of problemen zijn met de applicatie, dan ben je eerste aanspreekpunt.

Je vervult een belangrijke rol bij het ontwikkelen, testen en optimaliseren van Youforce. Onderdeel van de functie is tevens het beheren van autorisaties van de diverse modules binnen Youforce. Het opstellen van gebruikershandleidingen behoort tevens tot de taken binnen de functie.

Functie-eisen

Bij deze functie hoort enige kennis van applicatiebeheer op MBO-plus werk- en denkniveau, waarbij relevante ervaring met (beheer van) online HR-systemen een pre is. Je bent accuraat en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Bovendien ben je initiatiefrijk, beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en kun je prioriteiten stellen. Je vindt het fijn om in teamverband te werken. Je hebt oog voor verbeteringen en je beschikt over een proactieve houding.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een prettige werkomgeving met een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei. Je krijgt een eigentijds en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij de beste partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.


Solliciteren naar de functie van Jr. HR Applicatiebeheerder kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4929. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.