Financieel Administrateur met controlling skills – ROTTERDAM

Organisatie

Onze opdrachtgever is een dienstverlenend bedrijf gericht op expeditie, import van kolen en ijzererts en huisvader van schepen in de Rotterdamse haven. Het team bestaat uit 3 collega’s die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de financiële administratie van 3 entiteiten.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Sr Financieel Administrateur met controlling skills

Functie

Als Financieel Administrateur kom je te werken op de financiële administratie waarbij je samen met 3 collega’s verantwoordelijk bent voor de financiële administratie. In deze functie ben jij de meewerkend voorman/vrouw, stuur je het team aan, breng je verbeteringen aan binnen de huidige processen en zorg je voor kennisvergroting binnen het team. Je bent gewend om voor meerdere entiteiten de volledige administratie te voeren incl. btw aangifte. Het is een pre als je meer in jouw mars hebt en de controlling taken voor jouw rekening kan nemen en de financiële afdeling naar het volgende niveau kan brengen. Op dit moment worden de systemen op ICT gebied gedigitaliseerd en ben jij gewend om jouw steentje bij te dragen bij deze verandering.

Functie-eisen

Naast enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie, beschik je over een relevant mbo-diploma. Je bent een Teamplayer die snel kan schakelen met verschillende afdelingen. We zoeken een Integer en betrouwbare financial die affiniteit heeft met ICT en analytisch sterk is. Tot slot ben je proactief, gestructureerd en systematisch en is het een pre als je de Duitse taal machtig bent.

Aanbod

Je komt te werken in een dynamische werkomgeving en je gaat deel uitmaken van een gedreven en passievol team. In deze functie zul jij je zeker verder kunnen ontwikkelen! De arbeidsvoorwaarden zijn erg goed te noemen en bij goed functioneren zal binnen afzienbare tijd een contract voor onbepaalde tijd aangeboden worden.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een gespecialiseerd bureau in werving & selectie en interim management op het gebied van financiële functies. Wij zorgen voor de juiste match tussen opdrachtgevers en kandidaten.

Solliciteren naar de functie van Sr Financieel Administrateur met controlling skills kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4789. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Consultant Finance Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.