Financial Manager met een hart voor het MKB – Regio Duin- en Bollenstreek

Organisatie

Jij brandt je vingers niet snel. Veiligheid voor alles! Onderhoud en installaties van brand- en ontruimingsinstallaties, is een bedrijf, dat als een goed aangelegd verbandje past bij wie jij bent! Hier regelt men ook inbraakbeveiliging en kleine blusmiddelen. Safe ben je zeker!

Deze vacature start in Den Haag. Geen nood, want vanaf april 2024, ga je op financieel onderzoek uit in een nieuw pand in Rijnsburg, locatie Klei-Oost. Heel handig dus, als je in de regio Duin- en Bollenstreek/ Leiden woont. Vanaf deze nieuwe werkplek, word je brandmeester, want hier worden voor twee maatschappijen de ‘brandjes geblust’. Je hebt dus een mooi doel voor ogen als:

Financial Manager (vanaf 32 uur)

Breek jij maar in met je skills, van harte welkom!


Functie

Een spiksplinternieuw pand in Rijnsburg, daar kun je alvast naar vooruitkijken. De bouw zal ongetwijfeld brandwerend en superveilig worden gebouwd. Als Financial Manager ga jij de financiële administratie aansturen. In Den Haag, werk je eerst met 15 collega’s, in Rijnsburg worden dat er totaal 40. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Precies de sfeer die binnen dit bedrijf ook heerst. Deze is namelijk gezellig en sfeervol.

Oké, je hoeft niet te blussen natuurlijk. Wat je wel gaat doen is zorgen dat de boekhouding klopt en de financiële positie veilig is gesteld met kloppende cijfers. Eenmaal in Rijnsburg, ga je de hele financiële administratie aansturen. Dat is nou zo handig, want in Den Haag leer je alvast het bedrijf goed kennen, daarna verhuis je de hele handel aan kennis mee en zijn je ambities echt aan de beurt. Je blijft natuurlijk niet hoppen, dus Rijnsburg zal je plek worden. De uitdaging is, dat je gaat meewerken aan het nieuwe pand en de financiële inrichting ervan. Het kan zomaar zijn, dat er meerdere toekomstige overnames bijkomen. Samensmelten van de twee financiële administraties, valt in ieder geval, mede onder jouw vleugels. Het bedrijf is betrouwbaar en solide, ook weer safe!

Je bent onderdeel van het MT en verder voer je alle werkzaamheden uit, die passen bij de functie. We gaan ze echt niet allemaal opnoemen. Je kent ze vast allang met je ervaring. Het gaat er vooral om, dat je de kennis hebt, zin hebt, gezellig bent en veranderingen niet vreselijk, maar juist heerlijk vindt!

Functie-eisen

• Je hebt werkervaring in de Finance, aangevuld met een MBO+/HBO afgeronde opleiding;

• Syntess softwarepakket, is jou bekend. Net als kennis van projectadministratie;

• Je bent coachend een positief en duidelijk persoon;

• Communicatief ben je sterk en mens- maar ook resultaatgericht;

• Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen;

• Je bent coördinerend een baken, maar stroopt ook je mouwen op om mee te werken;

• Je bent proactief en houd de bedrijfsbelangen goed in zicht.

Aanbod

Hier is bijna niemand zomaar weggegaan. ‘Plakkers’ die het naar hun zin hebben dus. Dat zegt wel iets over de open en informele bedrijfscultuur.

Gezellige mensen die graag samenwerken en leuke personeelsuitjes en vrijdagmiddagborrels hebben, houd je er niet van? Niet solliciteren! Voor degene die het al helemaal voor zich kan zien, hier nog meer aanbiedingen:


• 25 vakantiedagen bij een Fulltime dienstverband;

• Thuiswerken mag, 1 dag bij 32 uur;

• Reiskostenvergoeding;

• 13 Atv-dagen, opgenomen in de CAO (klein metaal);

• Goede pensioenopbouw;

• Zoek je liever een baan voor 40 uur? Deze mogelijkheid is bespreekbaar.

Inlichtingen

‘Installeer jezelf eens op een andere plek!’

Mail je CV naar sjaak@hollandtalentgroup.com.

Heb je vragen? Stel ze dan gerust!

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sjaak Oudshoorn, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.