Operationeel/Administratief Medewerker (16-20 uur) – Regio Duin-en Bollenstreek

Organisatie

Onze opdrachtgever, gevestigd in de Bollenstreek, is een moderne dynamische onderneming die al 5 generaties meegaat. Met uiteenlopende (buiten)activiteiten is zij als bedrijf uniek en wordt zij massaal bezocht door geïnteresseerden uit binnen-en buitenland.

Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Operationeel/Administratief Medewerker (16-20 uur)

Functie

Bij dit mooie bedrijf wordt je verantwoordelijk voor het beheer van de boomgaarden van onze opdrachtgever, zowel operationeel als administratief.

Het takenpakket omvangt o.m. de volgende taken:


• Lijsten nieuwe klanten inlezen en verwerken

• Mutaties verwerken als een klant wil wisselen van product

• Afmeldingen verwerken

• Verwijzingsborden bestellen, plaatsen, weghalen of wijzigen

• Maken en versturen geschenkcertificaten

• Incasso’s verzorgen.

• Beantwoorden van klantvragen

• Contact met diverse externe partijen als drukkers, boomchirurgen etc.

• Indelen en schouwen van de boomgaarden

• Zorgen dat de gehele administratie van de boomgaarden op orde is

Functie-eisen

Je hebt een MBO opleidingsniveau en het is handig als je ook een basis opleiding in de administratieve richting hebt. Je beschikt over uitstekende organisatorische- en administratieve vaardigheden en daarnaast heb je ook uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent iemand die van aanpakken weet en niet aarzelt om direct zaken op te pakken waarvan je bedenkt dat deze niet kunnen wachten. Verder ben je een pragmatisch, daadkrachtig en energiek persoon. Je bent ook handig met computers en hebt ook affiniteit met en interesse in natuur. Verder ben je flexibel, stressbestendig en ben je een klantgericht persoon, zodat je in samenwerking met de salesafdeling OFA en Events de Olmenhorst kunt laten groeien.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden in een uitdagende werkomgeving. Je werkt 16 uur per week te verdelen over 4 dagen, maar in de maanden september en oktober is het prettig als je fulltime kan werken (met name ook in de weekenden), omdat dit het ‘plukseizoen’ is.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.


Solliciteren naar de functie van Operationeel/Administratief Medewerker kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4521. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.