Financieel Talent: “Afwisselende functie voor een MBO/HBO financial” – Randstad

Organisatie

Financieel Talent

“Afwisselende functie voor een MBO/HBO financial”

Holland Got Talent. In Leiden hebben ze dit ook bij Holland Talent Group. Daar zoeken wij jou voor een auditie. Reken maar, dat jij succes hebt. Onze jury bestaat uit een superleuk stel mensen, waar jij geen podiumvrees voor hoeft te hebben!

Wij van Holland Talent Groep hebben bij ons, ruimte voor een financiële topper. Je komt in dienst van Holland Talent Group en krijgt afwisselende, tijdelijke opdrachten van onze opdrachtgevers.

‘Een echt talent, treedt overal op’


Functie

Zie het als een tournee, waarbij je heel veel nieuwe mensen leert kennen en nog veel leuker; daardoor ontwikkel je in razend tempo je financiële kennis. De organisaties bevinden zich allemaal in de regio, dus we overdreven wel een beetje over “de tournee.” We zijn nou eenmaal een enthousiast team en betrokken bij onze opdrachtgevers. Deze functie is onderdeel van ons proactief meedenken, waar jij de vruchten van kunt plukken. Afhankelijk van jouw financiële skills en ervaring, ga je op detacheringsbasis aan de slag bij diverse ondernemingen. Je blijft wel ‘ons’ Talent natuurlijk. Wij regelen je ‘boekingen’ en houden in de gaten, of je optreden succesvol is en of het publiek uit hun dak gaat. Je bent en/of wordt een allround financieel expert. Je kunt namelijk worden uitgezonden als Financieel Medewerker, Hoofd Administratie, Assistent-Controller, Administrateur of Medewerker Planning & Control.

Ervaring opdoen 10 punt nul! Dit is een ultieme kans om je eigen ontwikkeling te upgraden en wat dacht je van je portfolio!

TEL UIT JE WINST!

Functie-eisen

De financiële wereld ligt aan je voeten en dat is precies, waar jij in je leven op rekent.

• Je bent een persoon die zich makkelijk en snel aanpast in werkomgevingen.

• Je bent sociaal en vindt snel je weg in een bepaalde bedrijfscultuur.

• Werkervaring heb je al, minstens 1 tot 3 jaar in de Finance. Je bent dus toe aan de volgende carrièrestap.

• Qua opleiding is een financieel gerichte MBO- of HBO-diploma passend.

• Door je werkervaring ben je al bekend met een boekhoudprogramma, bijvoorbeeld: Exact.

• Communicatief ben je goed ontwikkelt, daarom juist, kun je snel met open armen worden ontvangen en van toegevoegde waarde zijn.

• Engels is no problem, net als Excel.

• Je bent een gedreven, oplossings- en resultaatgerichte, jonge professional met ambities.

• Je bent analytisch en houdt van het financiële vak.

Voor deze uitdaging ben je geschikt ✅ – of ongeschikt. Je vindt het juist heerlijk om veel te leren en ervaring op te doen. Het is geen baan om lekker veilig elke dag hetzelfde te doen. Nee, dit is een uitdaging met uitzicht op misschien wel een mooie vaste baan bij een bedrijf, die jou als gewaardeerd talent, dan van ons af gaat pikken.

Aanbod


• Een leaseauto! Na 6 maanden tournee.

• Een vast maatje bij ons, als jouw vaste aanspreekpunt.

• Uitstekende primaire- en secundaire arbeidvoorwaarden.

• Vakantie! Met 25 dagen moet dat goed komen.

• Nog meer leren door opleidingsmogelijkheden, zoals vakgerichte trainingen.

• Sparen voor je oude dag, een prima regeling.

Inlichtingen

Pak je toekomst nu!

Mail je CV naar sjaak@hollandtalentgroup.nl

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sjaak Oudshoorn, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.