Business Controller – Nieuwegein

Organisatie

Vanuit Nieuwegein, heel eenvoudig de wereld rond

Grenzen kennen we niet meer, als het gaat om logistiek. Pakketjes worden wereldwijd, in no time bezorgd. Het bedrijf, waar wij jou willen bezorgen, heeft dit goed begrepen.

Vanaf het begin in 1996, zijn zij uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven in Fulfilment dienstverlening, met meer dan 250 klanten per jaar en 3 miljoen orders per jaar. In diverse magazijnen worden voorraden beheert van verschillende webwinkels en worden orders verduurd en retouren verwerkt. Vanuit Nieuwegein, begint het grote avontuur. Amai, 75 procent is sinds 2018 in Belgische handen, dus geen grappen over Belgen hier. Ze groeien snel en daarom hebben zij, met de snelheid van vliegpost, jou nodig als:


Business Controller (32-40 uur)

Functie

In Nieuwegein dus, laten we daar in het hoofdkantoor, even rustig beginnen. Internetaankopen via webshops zijn enorm gestegen. De producten moeten nog wel naar de klant. Dat is nou precies, waar ze hier zo groot in geworden zijn. Met een groot aantal klanten, gaat het hier om groot geld. Een Internationale business brengt veel uitdaging voor je mee. Als Business Controller houd je je onder andere bezig met de maandcijfers en bezorg je die dus ook, daar waar ze horen. Stakeholders breng je vervolgens op de hoogte in een rapportage.

De logistiek is wereldwijd. Zij hebben vestigingen in Nederland, België, Engeland en Duitsland. Er zijn daarom ook General Managers in deze landen werkzaam. Als Business Controller ben je aanspreekpunt voor één van deze Managers. In deze functie zul je aanspreekpunt worden voor de Manager in Duitsland en UK en op die landen ligt ook voor jou de focus. Als Business Controller heb je financieel inzicht, deze weet je duidelijk te communiceren, nadat je analyses hebt gemaakt. Deze kun je goed onderbouwd bespreken met het Management. Cashflows neem je mee in het financiële plaatje en je kent de risico’s en kansen. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor het budget en forecast proces en werk je mee aan diverse projecten.

Functie-eisen

‘Als de wereld verandert, heeft stilzitten geen functie’

Lekker meegroeien dus. Je wordt daarin uitgedaagd in je professionaliteit en kwaliteit. Je kunt samen met totaal 9 medewerkers, onderverdeeld in drie afdelingen: Accounting, Controlling en Pricing, een belangrijke rol vervullen. Lees even wat je mee moet brengen en waarmee je op je plek mag blijven. Niet alles hoeft te worden opgestuurd. Handig om alvast te weten: Je gaat werken met MS Dynamics 365. De rapportages worden in Power BI verwerkt.

• Een afgeronde opleiding in de Finance op HBO- of WO-niveau, is wat nodig is.

• Minimaal 5 jaar ervaring in het werk als Business Controller en/of ervaring als Controller in een businesspraktijk, breng je mooi ingepakt mee.

• Excel kun je slapend.

• Nederlands en Engels spreken en schrijven moet je gewoon kunnen. Ben je al Duitstalig en ook nog Franstalig, tja, kat in het ‘pakje’.

Aanbod

Jij wil niet retour, als je hier eenmaal een topjob hebt! Je mag hier voor minimaal 32 uur beginnen aan je toekomst, want de kans bestaat, dat je hier een vast dienstverband krijgt.

Er wordt gedeeltelijk hybride gewerkt.

Met veel Internationale contacten, is het hier echt nooit saai. Sowieso niet overigens, want de mensen die hier werken, zijn echt tof. De sfeer is dan ook niet stijf maar lekker los.

Een zeer goed salaris is wat zij jou bieden. Voor je oude dag wordt ook al gezorgd met een goede pensioenregeling.

Logistiek zijn ze natuurlijk de beste, daarom krijg je een uiteraard een reiskostenvergoeding

Inlichtingen

Dat snappen wij! Heb je nog vragen? Ook dat is prima, bel of mail dan even. Vind je het een groot cadeautje?

Mail je CV naar joost@hollandtalentgroup.com.

We zien je graag snel!

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.