Administratief Medewerker Debiteurenadministratie – Mijdrecht

Organisatie

Voor deze opdrachtgever die gevestigd is in Mijdrecht zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Administratief Medewerker Debiteurenadministratie

Functie

Waaruit bestaat jouw job?

• Het verzorgen van de debiteurenadministratie

• Het verwerken van bankmutaties;

• Het voorbereiden van wekelijkse betaling van credit- en bonusfacturen aan debiteuren;

• Het voorbereiden van intercompany betalingen;

• Het voorbereiden en verzenden van verschillende rapportages en aangiftes (w.o. Intrastat en ICP/ICL);

• Administratieve ondersteuning van het sales team.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in bedrijfseconomische richting en je beschikt over een georganiseerde en planmatige instelling. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste. Kennis van de Franse taal is mooi meegenomen maar geen vereiste. Tot slot heb je minimaal 3 jaar werkervaring en je kan goed werken in Excel en ERP-systemen.

Aanbod

Je komt te werken bij een dynamisch en internationaal bedrijf waar je in een klein team dagelijks wisselende werkzaamheden uitvoert. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus on finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen.De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze vakinhoudelijk sterke gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving & selectie van een nieuwe kracht.

Solliciteren naar de functie van Administratief Medewerker Debiteurenadministratie kan eenvoudig door je CV te mailen naar radbout@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4478. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.