Coördinator Salarisadministratie. ‘Sla je vleugels maar uit en vlieg de functie van je leven!’ – LUCHTHAVEN SCHIPHOL

Organisatie

‘Sla je vleugels maar uit en vlieg de functie van je leven!’

Duizend vogels in de lucht, zijn in jouw handen! Je gaat ervoor zorgen, dat deze vogels elke maand goed worden gevoed!

Wij, Holland Talent Group, hebben voor een uitstekende werkgever, een hele gave en ambitieuze functie als:

Coördinator Salarisadministratie (32-40 uur)

Die vogels, voed jij niet alleen hoor, dit gaat samen met een collega. Jij bent wel de specialist, dus geef je ook de leiding. De stuurknuppel heb je stevig vast in deze baan, want je coördineert het hele proces, wat met de administratie van salarissen te maken heeft. De medewerkers, waar je dit voor doet, zijn niet de eerste de beste, want dit bedrijf is de grootste van Nederland en één van de grootste van Europa.

Functie

De medewerkers waar jij de salarissen goed voor gaat regelen, zorgen op hun beurt weer voor de voedingsbodem in de lucht. Ja, dat gaat altijd door. Wat is dat toch met mensen en eten.

In deze functie, ben je een hele belangrijke factor, dat snap je wel. Zo heb je onder andere, kennis nodig van begrippen en de werkwijze van verschillende pensioenfondsen.We noemen alle functie-eisen even op, dan heb je beter zicht in de hoge ijle lucht:

Wat ga je hier doen:

 Je gaat zorgdragen voor de maandelijkse berekeningen en uitbetalingen van salarissen. Hiervoor is een ‘in-house verwerking’ en scherpe controle nodig.

 Je bent aanspreekpunt voor de collega’s van de salarisadministratie.

 Je regelt de afdrachten voor de belastingdienst en diverse pensioenfondsen.

 Je regelt de administratieve invoer m.b.t. pensioenuitvoerders en controleert facturen.

 Je bent scherp op retourgelden van het UWV en grijpt tijdig in, als dit nodig is. De vogels moeten immers ook voldoende energie hebben om te vliegen


De eerste km zitten erop. We gaan nog even door. Jij gaat nog meer van de ‘beloningswereld’ zien, want dit behoort ook tot je taken:

Naast het uitvoerende gedeelte, is de uitdaging ook en vooral in het ondersteunen, begeleiden van de medewerkers. Jouw skills in salarisadministratie en fiscale kennis, zijn hierin de startende motor, zonder al te veel decibellen. Je bent ervaren en hebt genoeg kennis van belastingen, pensioenen, sociale- en collectieve verzekeringen en het UWV. Je weet op positieve wijze, medewerkers te informeren en te motiveren.

Je wil graag zelf ook blijven leren en je hebt interesse in de materie. Je blijft bent ontwikkelingsgericht en daarom ben je een ondersteunende factor voor de Manager. Risico’s en kansen zie jij en maak jij bekend!

Je levert een bijdrage aan de optimalisatie en het onderhouden van het personeelsinformatiesysteem.Je weet hoe je zorgvuldig rapportages moet opstellen, zowel over de periodieke, als ad-hoc informatie over de personeelslasten. Je rapporteert aan de Manager.

Functie-eisen

‘Een mens die hoog wil vliegen, moet met een stevig profiel op de grond staan!’

Snap je?

Je ziet, hoort en handelt. Je wil de kwaliteit bewaken. Je ziet ook de details en je kunt uitstekend plannen. Je signaleert en analyseert met scherpe blik.

• Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.

• Je bent in het bezit van relevante diploma’s op het gebied van loonadministratie (minimaal PDL) en pensioenen.

• Je hebt kennis van diverse geautomatiseerde systemen, zoals MS Word en Excel en bij voorkeur Visma Payroll.

Aanbod

Je werkplek is Amsterdam! Een ideale vluchtroute. Vluchten hoef jij hier niet, je bent eerder een plakker, als je eenmaal binnen bent.

Je komt in een team van 22 harde werkers, die zich bezighouden met backoffice werkzaamheden, taken vanuit het Health centrum en strategische HR- onderwerpen.

Nu even over jouw voedingsbodem, dit krijg jij als vitaminen:

• Een brutosalaris tussen €3.139,26 en €4.933,13 per maand

• Acht procent vakantiegeld.

• 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen.

• Thuiswerken is mogelijk! Maximaal tot 60 % van de contractuele arbeidsuren.

• Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeien kan hier heel goed.

• Je krijgt een zeer goede pensioenregeling, daar weet jij alles van!

• Een KCS IPB-regeling, die leggen we wel uit in ons gesprek.

• Een reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom de werkplek.

Inlichtingen

Alles goed gelezen? Landt eerst even terug op de aarde! We snappen je enthousiasme.

Het enige wat je moet doen is dit:

Mail je CV naar sjaak@hollandtalentgroup.com.

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sjaak Oudshoorn, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.