Finance Assistant – Katwijk ZH

Organisatie

Wil jij:


– bij een sterk groeiend bedrijf werken in Katwijk?


– afwisselende werkzaamheden hebben?


– 32 uur tot 40 uur per week werken?


– ruimte hebben voor eigen initiatief?


Solliciteer dan snel naar deze leuke functie bij een informeel MKB bedrijf in de rol van:

Finance Assistant

“Afwisselende en allround functie op de afdeling Finance”


Functie

Onder de verantwoordelijkheid van de manager ben jij verantwoordelijk voor het verwerken en controleren van financiële gegevens (bank) en facturen in deze financiële administratie. Daarnaast onderhoud je de sub-administraties en heb je veel contact met diverse partners. Jouw verantwoordelijkheden zijn:

het verwerken financiële inkooptransacties en binnenkomende facturen;

het monitoren en controleren van openstaande postenlijsten (incl. ouderdomsanalyses);

het opvolgen van geconstateerde onvolkomenheden en/of verschillen in de crediteurenposities. Daarnaast assisteer je bij het testen en ontwikkelen van procesverbeteringen binnen de crediteurenadministratie en als laatste assisteer je bij de maandafsluiting en diverse ad hoc zaken. Kortom, een brede en uitdagende functie!

Functie-eisen

Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde MBO opleiding in de bedrijfseconomische richting en brengt ervaring mee met crediteurenbeheer. Je beschikt minimaal 1-2 jaar werkervaring bij voorkeur opgedaan bij een MKB bedrijf of Accountantskantoor. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Tot slot ben je accuraat, stressbestendig en voor minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Aanbod

Natuurlijk een leuke en diverse functie in een klein team bij een bedrijf die sterk aan het groeien is. Never a dull moment! Je gaat hier een leerzame periode tegemoet waarbij je ook kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard ontvang je een aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn. Volop ruime voor eigen inbreng en goede ideeën. Bij deze organisatie zijn korte communicatielijnen waardoor zaken snel kunnen worden geïmplementeerd. Wil je 32 uur werken? Dan is dat zeker bespreekbaar!

Inlichtingen

Is je interesse gewekt? Dan verzoeken wij jou om je CV te sturen naar sjaak@hollandtalentgroup.com

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sjaak Oudshoorn, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

Als je binnen 5 werkdagen geen reactie van ons krijgt, zit je niet bij de selectie. Gezien de vele reacties vragen we daar begrip voor.