Hoofd Administratie bij een kleine organisatie waar saamhorigheid telt – Katwijk ZH (ref. SO.4865)

Organisatie

Wil jij werken voor een aantrekkelijke partij in de foodsector vanuit het moderne hoofdkantoor in Katwijk? Dagelijks bereiden zij met veel passie maaltijden voor klanten die zelf niet willen of kunnen koken. Door de sterke groei in de afgelopen jaren en recente overnames komen zij graag in contact met een enthousiaste

Hoofd Administratie (Food sector)


Functie

In deze allround functie ben je verantwoordelijk voor de financiele administratie van verschillende bedrijven in de ruimste zin des woords. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het grootboek, de maandelijkse planning en control cyclus, het debiteurenbeheer, het voorbereiden van de maandrapportages én de jaarrekening. Daarnaast stel je de BTW aangiftes op en draag je (pro)actief bij het integreren van verschillende administraties (bij overnames). Kortom, een brede en interessante functie, waarbij je nauw samenwerkt met de CFO.

Functie-eisen

Deze aantrekkelijke werkgever zoekt iemand die energie krijgt van dingen goed regelen. Een sociale, financiele en administratieve duizendpoot met een HBO niveau die goed gedijt in de informele en tegelijkertijd professionele sfeer van het bedrijf. Je kunt goed het onderscheid maken tussen wat belangrijk is, wat urgent is, en wat eventjes kan wachten. Kortom: je kunt goed plannen. Je hebt ruime en aantoonbare ervaring met boekhouding in de breedste zin van het woord, weet hoe een boekhouding in een bedrijf werkt met meerdere B.V. ’s. Idealiter heb je gewerkt in een dynamische, commerciële omgeving waarin je veel eigen initiatief kon tonen, kon samenwerken met veel verschillende collega’s en proactief te werk ging. In deze functie geef je leiding aan een klein team. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je begrijpt dat dat ook in details zit. Je staat stevig in je schoenen, bent proactief en lost problemen op. Je bent stressbestendig, hebt humor en houdt van reuring. Je schakelt snel tussen de vele verschillende taken en bent woonachtig in de omgeving van Katwijk.

Aanbod

Je komt te werken bij een kleine organisatie waar saamhorigheid telt. Onze opdrachtgever biedt een prima beloning met goede secundaire voorwaarden. Je komt te werken in een leuk en op elkaar ingewerkt klein team van gemotiveerde collega’s, waar eigen initiatief op prijs wordt gesteld. Onze opdrachtgever is centraal gelegen, uitstekend te bereiken en heeft voldoende parkeergelegenheid, voor de deur.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Zin om te praten? Laten we afspreken!

Dit kan eenvoudig door je CV te mailen naar sjaak@hollandtalentgroup.com. Op basis daarvan maken we graag tijd voor jou. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sjaak Oudshoorn, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.