Financieel Medewerker met Controlling Skills – IJsselstein

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale distributeur van Kleding- en schoenenmerken gevestigd in de Regio Groot Utrecht. De afdeling Finance & Control is op zoek naar een Fashion Financieel Administrateur welke enthousiast en ondernemend is en die in de organisatie en het werk wil groeien door met het huidige Finance team nauw samen te werken in de dagelijkse werkzaamheden. Je maakt deel uit van een klein en betrokken Finance team, bestaande uit 9 personen.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Financieel Medewerker met Controlling Skills

“ Een leuke brede functie met analytische aspecten bij een internationale organisatie”

Functie

Je voert zowel zelfstandig als in teamverband diverse administratieve taken uit. Deze taken bestaan onder andere uit:

• De financiële afhandeling van goederenontvangsten;

• Verwerken en controleren van omzet van de eigen winkels in de financiële administratie;

• Controles en analyses uitvoeren op diverse grootboekrekeningen;

• Uitvoeren van month end closing werkzaamheden;

• Ondersteuning van het hoofd financiële administratie bij diverse financieel administratieve werkzaamheden.

In deze functie heb jij, naast een operationele rol, ook een controlerende rol. Jij bevordert dat alle administratieve processen correct verlopen binnen de gestelde deadlines en ondersteunt bij de periodieke rapportages en jaarafsluiting. Ook is er voldoende ruimte om extra taken naar je toe te trekken. Kortom, jij krijgt een divers takenpakket en wordt allround inzetbaar binnen de afdeling Finance. In het team zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien binnen de afdeling

Functie-eisen

Je beschikt over HBO denk- en werkniveau en hebt een pragmatische, hands-on en nuchtere werkinstelling. Je bent proactief en hebt een dienstverlenende houding in je werk en bent uiteraard accuraat en analytisch ingesteld. Je kunt in een drukke en soms hectische omgeving je hoofd koel houden en de juiste prioriteiten stellen. Communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands/Engels) zijn vanzelfsprekend. Uiteraard kan je goed overweg met Excel.

Aanbod

Een uitdagende en zelfstandige baan bij een professionele organisatie. Zij bieden een marktconform pakket van primaire en secundaire voorwaarden.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

Solliciteren naar de functie van Financieel Medewerker met Controlling Skills kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4691. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.