Ondernemende Hands on Finance Manager 63K-85K – Houten

Organisatie

Onze opdrachtgever is een Internationaal opererend bedrijf dat is gevestigd in Houten. Het team bestaat uit 4 ervaren collega’s die gezamenlijk zorg dragen voor een efficiënte financiële en administratieve organisatie.

Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Ondernemende Hands on Finance Manager 63K-85K

‘’een mooi positie binnen een dynamische organisatie’’

Functie

In deze uitdagende functie ben jij samen met jouw team (incl. 1 Controller) verantwoordelijk voor de maandelijkse financiële rapportages voor het managementteam, de directie en de aandeelhouders en fungeer je als sparringpartner van de directie en ondersteun je actief met relevante informatie en ad hoc vraagstukken en analyses. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor planning & control cyclus, maandelijkse financiële enkelvoudige en geconsolideerde rapportages, balans, winst- en verliesrekeningen, begrotingen, jaarrekening, liquiditeitsbewaking, meerjarenplanning en het jaarlijkse budget en de financiële prognoses. Treasury- en cashflow management en het opstellen van investeringsaanvragen/business Cases vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid. Tevens heb je een proactieve rol rondom in het meten van KPI’s en genereren van stuurinformatie richting de directie. Alsmede het signaleren en terugdringen van externe(financiële) risico’s. Jouw ervaring om de financiële organisatie verder te optimaliseren, automatiseren en verder te professionaliseren kan jij als geen ander. Als laatste ben jij het aanspreekpunt voor de accountant, bank, aandeelhouders en externe partijen. Kortom, een zeer uitdagende functie waar geen werkdag hetzelfde is!

Functie-eisen

Met een sterke hands-on en operationele mentaliteit heb je als ideale kandidaat gewerkt in, bij voorkeur een internationale organisatie(bv bedrijfsleven of Accountancy), waar je relevante werkervaring (bijvoorbeeld Consolidaties en/of acquisities) hebt opgedaan. Je hebt uitstekende analytische en conceptuele vaardigheden en bent in staat tot het verbeteren van de algehele bedrijfsvoering door het optimaliseren van de financiële functie. Je hebt gedegen kennis van financiële rapportages en je doorziet aan de ene kant de daarvoor vereiste inrichting van een financiële administratie en bent aan de andere kant vertrouwd met het opstellen van rapportages. Daarnaast heb je een goed gevoel voor menselijke verhoudingen en ben je in staat door alle lagen van de organisatie heen op vlotte, concrete en overtuigende wijze te communiceren en contacten te leggen. Je houdt ervan om uitgedaagd te worden en uiteraard ben je kritisch, assertief en tactvol en heb je een uitstekend oog voor details zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Je beheerst naast het Nederlands ook de Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Je komt te werken in een dynamisch bedrijf waar elke dag nieuwe uitdagingen voor het oprapen liggen. De organisatie is (mede door overnames) groeiend en de communicatielijnen zijn kort. De groep is zeer professioneel ingericht met daarbij uitstekende arbeidsvoorwaarden oa een prachtig maandsalaris en een corporate bonus.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Solliciteren naar de functie van Ondernemende Hands on Finance Manager kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4541. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Consultant Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.