Enthousiaste Financieel Medewerker (vanaf 24 uur) – Gooi- en Vechtstreek

Organisatie

Onze opdrachtgever is een creatieve organisatie dat gevestigd is in de Gooi- en Vechtstreek.

Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Enthousiaste Financieel Medewerker (vanaf 24 uur)Functie

Jij houdt je dagelijks bezig met het op orde houden van de crediteurenadministratie. De werkzaamheden variëren van de boekhoudkundige verwerking van inkoopfacturen, het bespreken van onduidelijkheden over facturen met collega’s of leveranciers en het betalen van goedgekeurde inkoopfacturen. Daarnaast vind je het leuk om een steentje bij te dragen aan de debiteuren- en grootboekadministratie en help je de Financieel Manager met het opstellen van diverse overzichten en specificaties. Ook kom je met voorstellen ter verbetering van de gegevensverwerking, het beheer van crediteuren en ben je de brug tussen Finance en de rest van het bedrijf. Het betreft een veelzijdige functie binnen een dynamische omgeving. Hierbij wordt verwacht dat jij een belangrijke mate van zelfstandigheid hebt.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau richting Bedrijfsadministratie en je hebt binnen de financiële administratie relevante werkervaring en de ambitie om van deze functie een succes te maken. Je beschikt ook over boekhoudkundige ervaring en goede vaardigheden op het gebied van Excel. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed. Je kan zowel zelfstandig als je in teamverband werken. Tot slot kan je ook goed communiceren en help jouw collega’s waar je kan.

Aanbod

Je komt te werken in een dynamisch bedrijf waar jij met 45 enthousiaste collega’s een bijdrage levert om de beste producten voor klanten te realiseren. Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken met een klein team om je heen van 3 collega’s. Het salaris is zeer goed, net zoals de secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is vanaf 24uur in te vullen. Meer uren zijn uiteraard ook mogelijk.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

Solliciteren naar de functie van Financieel Medewerker kan eenvoudig door je CV te mailen naar Radbout@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4347. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond, Directeur Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.