Grootboek Specialist/Administrateur – Diemen

Organisatie

Onze opdrachtgever is een landelijk opererende kinderopvang gevestigd in Groot Amsterdam. Het team bestaat uit 12 collega’s die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de financiële administratie.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Financieel Administrateur/Grootboek Specialist 24-36 uur

Functie

Als Financieel Administrateur kom je te werken op de financiële administratie waarbij je samen met 12 collega’s verantwoordelijk bent voor de financiële administratie. In deze functie voer je boekhoudkundige werkzaamheden uit. Onder andere het controleren en opschonen van tussenrekeningen en grootboekrekeningen en maandelijkse controles voor de maandafsluiting behoren tot jouw werkzaamheden. Het resultaat dat verwacht wordt is een volledige, juiste en tijdige grootboekadministratie die de basis vormt voor diverse rapportages. Je informeert direct leidinggevende, collega’s en externe contacten met betrekking tot de boekhouding en de totstandkoming van rapportages. Daarnaast lever je een bijdrage aan het optimaliseren van administratieve processen, procedures, ondersteuning en onderlinge samenwerking en brengt daarin, indien nodig, verbeteringen aan. Je ontvangt hiërarchisch en operationeel leiding van het hoofd financiële administratie.

Functie-eisen

Naast enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie, beschik je over een relevant mbo-diploma. Je bent een Teamplayer die snel kan schakelen met verschillende afdelingen. Tot slot ben je proactief, gestructureerd en systematisch en ben je creatief in het zoeken van oplossingen.

Aanbod

Je komt te werken in een dynamische werkomgeving en je gaat deel uitmaken van een gedreven en passievol team. In deze functie zul jij je zeker verder kunnen ontwikkelen!Het is mogelijkheden om gedeeltelijk thuis te werken en je ontvangt een contract voor een jaar met de intentie tot omzetten naar vast dienstverband;

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een gespecialiseerd bureau in werving & selectie en interim management op het gebied van financiële functies. Wij zorgen voor de juiste match tussen opdrachtgevers en kandidaten.Solliciteren naar de functie van Financieel Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4789. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Consultant Finance Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.