Financial Administrator (24-32 uur) – Amsterdam

Organisatie

Onze opdrachtgever is een energieke en moderne organisatie dat zich begeeft in de zakelijke dienstverlening in de IT branche. Bij dit bedrijf werken rond de 100 mensen waarvan ca. 20 op kantoor.

Voor deze organisatie gevestigd in Amsterdam zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Financial Administrator (24-32 uur)

‘‘Een leuke brede hands-on rol in een dynamische organisatie’’

Functie

Financiële administratie

Als Finance Administrator & Controller ben je hoofdverantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Als spin-in-het-web houd jij je bezig met de bankzaken, inkoop- en verkoopadministratie, salarisadministratie, debiteur- en crediteurbeheer, de jaarlijkse begroting en het opstellen van de jaarrekening. Het is daarnaast aan jou om de fiscale aangiften (BTW, ICP, VpB) accuraat en tijdig op te maken en in te dienen. Hiervoor werk je samen met onze externe accountant, waarmee je ten alle tijden kunt sparren.


Rapportage, advies en sturing

Jouw betrouwbare managementrapportages vormen de basis voor de kwartaal- en jaardoelstellingen. Jij analyseert de cijfers, signaleert afwijkingen en ziet naast de risico’s ook de mogelijkheden. Je legt de juiste verbanden en zorgt ervoor dat onze data ‘stuurcijfers’ worden. Je adviseert de Managing Director hierin, gevraagd en ongevraagd, en rapporteert maandelijks alle cijfers aan het gehele team in een format waar ze iets mee kunnen.


Procesoptimalisatie

Dit mooie bedrijf zit midden in een periode waarbij alle financiële processen geautomatiseerd en geprofessionaliseerd dienen te worden. We zijn momenteel bezig om ons urenregistratie- en facturatiesysteem volledig te automatiseren. Je krijgt binnen het bedrijf een belangrijke rol in de optimalisatie van dit proces. Van jou wordt een pro-actieve houding gevraagd in het vormgeven van ons financiële beleid en de implementatie van nieuwe financiële strategieën.


Kortom, een breed scala aan werkzaamheden die je voornamelijk zelfstandig uitvoert. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, flexibiliteit en interne opleiding.

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal een afgeronde opleiding in bedrijfseconomische richting op MBO+/HBO niveau (b.v. SPD/HEAO-BE) en je hebt ofwel een achtergrond in de accountancy op de samenstelpraktijk, of je brengt relevante werkervaring mee als Assistent Controller of Financial Controller bij een wat kleinschaliger MKB bedrijf.

Je bent een zelfstarter en bent iemand die kritisch is op het werk, ook dat van jezelf. Je bent pro-actief en vindt het naast het basiswerk leuk om te stoeien met cijfers en heb een drive om het altijd weer beter te doen. Ook ben je iemand die altijd op zoek is naar het waarom achter de cijfers, ook altijd op zoek is naar procesverbeteringen of verbeteringen in de informatie voorziening. Verder heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en beweeg je je makkelijk onder de mensen. Je bent handig met systemen en je bent erg goed thuis in Excel.

Aanbod

Je komt te werken in een dynamisch bedrijf waar elke dag nieuwe uitdagingen voor het oprapen liggen. Het is een hecht en enthousiast en ambitieus team waarin je komt te werken en je krijgt de ruimte om initiatieven te tonen. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en de sfeer in het bedrijf is super. De mensen werken goed samen en zijn zeer hulpvaardig naar elkaar toe.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij DE partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.


Solliciteren naar de functie van Financial Administrator kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4809. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.