Allround Administrateur – Amsterdam (Sloterdijk)

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend en onafhankelijk adviesbureau voor gebouw gebonden installaties met ca. 35 enthousiaste personen. Zij bestaan dit jaar 50 jaar!

Zij zijn gevestigd in een modern pand nabij het dynamische havengebied in Amsterdam. Het bedrijf kenmerkt zich door een platte organisatie, saamhorigheid, no nonsens mentaliteit en snel schakelen.


Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een enthousiaste:


Allround Administrateur

“Sparringpartner van het MT”


Functie

Bij dit mooie bedrijf wordt je eindverantwoordelijk voor de financiën, en houdt je je in de breedte bezig met de gehele administratie en verslaglegging. De functie is in hoge mate hands-on en je wordt daarbij ondersteund door een medewerker van het Secretariaat.

Je verzorgt allround de administratie van dit mooie bedrijf, doet de maandafsluiting, verzorgt de BTW aangiften, voert de projectadministratie, loonadministratie (ADP), debiteurenbewaking, bereidt de jaarrekening voor en houdt je bezig met liquiditeit/kasstromen. Daarnaast houdt je je bezig met het opstellen van begrotingen en het opstellen van managementinformatie. Tevens optimaliseer jij de administratieve organisatie en de interne controlemaatregelen in het kader van het beheersen van alle soorten risico’s. Je krijgt daarbij de kans om zaken anders, beter en efficiënter te maken. Als laatste onderhoud je externe contacten met financiële instellingen, adviesbureaus, verzekeringsmaatschappijen en de Belastingdienst. Ook ben je in deze functie lid van het MT en fungeer je als sparringpartner van de directie. Kortom, een leuke brede functie met veel afwisseling en dynamiek.

Functie-eisen

Je beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau en je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan binnen een handelsorganisatie. Je hebt een gedegen kennis opgedaan van het voeren van administraties en bijbehorende AO/IC. Je beschikt over uitstekende organisatorische-, conceptuele- en analytische vaardigheden en bent in staat om de grote lijnen uit te zetten zonder het oog voor detail te verliezen. Verder ben je een goede communicator, kun je op een enthousiaste wijze mensen voor je winnen en kun je communiceren van hoog tot laag in de organisatie. Je bent een pragmatist, hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het leuk om een spilfunctie in het bedrijf te hebben. Als laatste heb je IT-affiniteit, kun je uitstekend overweg met Excel en beheers je de Nederlandse taal goed.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een aantrekkelijk salaris (waaronder een bonus) en arbeidsvoorwaarden in een dynamische en uitdagende werkomgeving. Het betreft een fulltime functie (32 uur bespreekbaar) met volop mogelijkheden om veranderingen door te voeren. Er heerst een ontspannen werksfeer en er is geen nagenoeg geen hiërarchie. Het bedrijf is goed met het OV bereikbaar en kom je met de auto, kun je parkeren voor de deur. Zoek je een brede financiele eindverantwoordelijk rol, dan is dit is je kans!

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Solliciteren naar de functie van Allround Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar sjaak@hollandtalentgroup.com.Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sjaak Oudshoorn, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.