Financieel Administrateur – Alphen aan den Rijn

Organisatie

‘’Het Manusje van alles in een klein en hecht team’’

Voor deze opdrachtgever in Alphen aan den Rijn, zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar jou als:

Allround Administrateur (24 -32 uur)

Functie

Financiële administratie, rapportages en personeelszaken. In deze functie ben jij de spil. De taken zijn divers, dat maakt het ook zo boeiend. Deze organisatie heeft zijn kwaliteit allang verdiend. Zij bestaan meer dan 65 jaar en zijn onderdeel van de Holding. Ze zijn een producent van aandrijfsystemen en hebben veel te maken met België en India. Je bent verantwoordelijk ingesteld en tegelijk houd je van goede sfeer, want die is hier! Er werken 15 mensen op kantoor. Zij bieden een tak op maritiem, industrie en bieden service en onderhoud. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor de administratie en hebt een eigen grote kantoorkamer. Ze zoeken iemand die de administratie van a tot z kan uitvoeren en de dagelijkse administratieve zaken afhandelt en management rapportages opstelt. Ook houdt de administrateur zich bezig met het verder optimaliseren van de administratieve processen en procedures. Bij deze taken hoort het tijdig en correct verwerken en betalen van inkoopfacturen, het incasseren van verkoopfacturen en het verwerken van bankmutaties. Het periodiek opstellen van rapportages ten behoeve van de Managing Director en de aandeelhouders hoort ook tot jouw takenpakket. Ook zorg je voor tijdige aangifte en de betaling van verplichte wettelijke aangiften. Ook stel je samen met de accountants de jaarrekening op. Ook doe je de periodieke salarisverwerking in samenwerking met de accountants. Het registreren van verlofmutaties en de mutaties met betrekking tot personeel aan de diverse instanties doorgeven hoort ook bij jouw verantwoordelijkheden. Ook zorg je voor contact met de Arbodienst bij ziekteverzuim.

Functie-eisen

We zeiden het al, je bent een initiatiefnemer, die goed kan samenwerken binnen een organisatie waar je achter staat. Vanzelfsprekend ben je nauwkeurig en accuraat met de financiële cijfers.

• Je hebt minimaal een afgeronde MBO4/HBO opleiding in de financiële richting

• Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal

• Goede kennis van Excel

Aanbod

• Een goed salaris tussen € 3.300,- en € 4.300,- per maand o.b.v. fulltime dienstverband.

• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en ATV dagen (27 vakantiedagen + 13 ATV)

• Je ontvangt een vergoeding in de reiskosten woon- werkverkeer.

• Je krijgt een contract voor een jaar met zicht op een vast dienstverband.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat! Jij wil ongetwijfeld meer weten over deze gave kans!

Dat kan! Mail je CV naar richard@hollandtalentgroup.com. We hebben er zin in, om met jou te kijken hoe jij in deze warme en betrokken organisatie, je toekomst gaat invullen. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Richard Ruwaard, Sales Manager, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.