Gedreven Senior Credit Controller – Aalsmeer

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale bloemenexporteur, dat is gevestigd in Aalsmeer. Hiervoor is de Holland Talent Group op zoek naar een:


Gedreven Senior Credit Controller

Functie

Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor de gehele debiteurenadministratie en treed je op als intermediair tussen finance en sales, waarbij de relatie en de waarde van de klant centraal staat. Jouw takenpakket bestaat uit het beoordelen van de kredietwaardigheid van de debiteuren en advies uitbrengen aan het management over de kredietlimieten en krediettermijn van diverse klanten. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor de afdeling sales m.b.t. financiële afspraken die in het verkoopcontract is vastgelegd met klanten. Bij openstaande facturen en achterstallige betalingen bespreek je dit tijdig met de afdeling Sales betreffende welke afspraken je moet gaan maken met debiteuren voordat je eventueel overgaat op verdere acties. Bij achterstallige betalingen zorg je met jouw ervaring ervoor dat je zowel mondeling als per mail de klant op een goede manier aanmaant en eventuele betalingsafspraken maakt. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse facturatie.

Functie-eisen

Je bent een gedreven Credit Controller met minimaal 1-2 jaar werkervaring bij voorkeur in een internationale omgeving. Daarnaast ben je commercieel en proactief ingesteld en kan goed in teamverband werken aan oplossingen. Je beheerst uitstekend de Nederlandse- en Engelse taal, zowel verbaal als schriftelijk. Tot slot heb je gedegen kennis van Office en Excel en heb je bij ervaring met het werken met een ERP-systeem.

Aanbod

Het betreft een fulltime functie bij een dynamisch Bedrijf. Je gaat aan de slag in een internationale werkomgeving met een open prettige werksfeer en een leuk team om in te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, waaronder een zeer aantrekkelijke bonusregeling.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

Solliciteren naar de functie van Financieel Manager kan eenvoudig door je CV te mailen naar radbout@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4919. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.