Veelzijdige Administrateur – Haarlemmermeer

Organisatie

Het is druk op kantoor, de telefoons rinkelen, er wordt druk overlegd en hier en daar wordt er een grap gemaakt. Middenin dit alles zit Anne, de huidige Administrateur van de financiële afdeling. Ze is druk bezig met het beheer van het grootboek en bijbehorende sub administraties van verschillende entiteiten binnen de groep. Anne weet precies waar ze mee bezig is en hoe ze dit moet aanpakken. Ze is een echte aanpakker en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Maar door een enorme groei heeft Anne heeft het zo druk gekregen de laatste tijd en daarom zijn wij, De Holland Talent Group, op zoek naar een nieuwe


Veelzijdige Administrateur


Ben jij een professional op het gebied van administratie en accounting? Heb jij twee tot vijf jaar relevante werkervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!

Functie

Als Administrateur bij die dynamisch en snelgroeiend bedrijf ben jij verantwoordelijk voor de verwerking en controle op juistheid, volledigheid en tijdigheid van financiële transacties. Je voert maandelijkse controles uit op diverse tussenrekeningen en stelt specificaties op van de balans en W&V rekeningen. Daarnaast bepaal je of kosten worden behandeld als capex of opex en beheer je de activa-staten inclusief het maandelijks draaien van de afschrijvingsrun. Ook assisteer je bij het samenstellen/opmaken van de jaarrekeningen.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een administratieve duizendpoot met een mbo+ of hbo werk- en denkniveau en relevante diploma(‘s) in de richting van administratie en accounting. Je hebt twee tot vijf jaar relevante werkervaring op een financiële administratie- of accountantskantoor. Daarnaast heb je goede kennis van Microsoft Office en is kennis van Exact online handig. Je bent resultaatgericht, communicatief vaardig en hebt oog voor detail. Daarnaast werk je efficiënt en gestructureerd en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Onze klant geeft de medewerkers graag wat terug voor hun harde werk. Zo kan je rekenen op een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring. Daarnaast heb je recht op 27 vakantiedagen en de mogelijkheid om deels thuis te werken. Er zijn doorgroeimogelijkheden en er is ruimte en budget voor persoonlijke ontwikkeling. Ook bieden zij een premievrije pensioenregeling.


Ben jij de Administrateur die wij zoeken? Stuur dan snel je sollicitatiebrief en cv naar ons op en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons team!

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

Solliciteren naar de functie van Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar radbout@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4949. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.