Talent Acquisition Specialist (32-40 uur) – Hoofddorp

Organisatie

Onze opdrachtgever, gevestigd in de Hoofddorp, is een corporate organisatie o.m. actief in de engineering en procurement. Ze maken deel uit van een grote wereldwijde organisatie met vele tientallen vestigingen over de hele wereld.

Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Talent Acquisition Specialist (32-40 uur)

“gave rol waarbij je veel impact kan maken”

Functie

In deze rol ga je samenwerken met een team van talentacquisitie- en HR-professionals met wie je samen de talentacquisitie doelstellingen gaat behalen ter ondersteuning van de strategische initiatieven van het bedrijf. Op creatieve wijze maak en ontwikkel jij werving strategieën om talent te gaan acquireren. Hierbij maak je gebruik van bestaande systemen en processen om dit voor elkaar te krijgen. Heb je ideeën om die processen en systemen te verbeteren? Be our guest!

Wat zijn o.m. jouw hoofdtaken en verantwoordelijkheden?

• Beheer van de wervings-cyclus, inclusief sourcing, screening, interviewen en aantrekken van top talent

• Samenwerken met en adviseren van hiring managers over wervingsprocessen, markttrends en kandidaten-pijplijn-ontwikkelingsstrategieën

• Het opzetten van een creatieve sourcing- en wervingsstrategie om proactief kwalitatief hoogstaande kandidaten te vinden en talentpijplijnen en -pools te bouwen en te onderhouden voor belangrijke posities

• Zorgen dat de kandidaat-ervaring te allen tijde positief is

• Gebruik maken van social media sourcing en -branding om talent aan te trekken

• Het benutten en promoten van werkgeversmerk om talentgemeenschappen te betrekken bij huidige en toekomstige vacatures

• Samenwerken met het regionale recruitmentteam in het licht van de operationele talentacquisitie-doelstellingen

• Zorgen voor systeem- en procesnaleving voor alle opdrachten

• gebruik maken van gegevens, analyse en sectorinzichten ter ondersteuning van Talent Acquisition-gesprekken.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn de basisvereisten: ten minste 3-6 jaar wervingservaring met aantoonbare capaciteiten voor proactieve sourcing binnen een EPC (Engineering, Procurement & Construction) bedrijf of vergelijkbaar (olie en gas, chemie, energie, energietransitie, mijnbouw), job-gerelateerde technische expertise, inclusief kennis van sollicitatietracking-systemen en wervingsmetrics, sterke kandidaat-beheervaardigheden, comfortabel werken in een snel veranderende omgeving en als voorvechter van verandering die efficiëntie en continue verbetering omarmt. Je bent ook een gepassioneerde teamspeler die deel wil uitmaken van een succesvolle regionaal bedrijf en je hebt het vermogen om te werken binnen een complexe matrix van een professionele dienstenomgeving met continue veranderende prioriteiten en deadlines. Je bent iemand die effectief kan communiceren en invloed kan uitoefenen op doelgroepen zoals bedrijfsleiders, collega’s, klanten, leveranciers, aannemers, kandidaten en andere belanghebbenden. Ook heb jij het vermogen om kennis van toepasselijke lokale, regionale en landelijke regels, wettelijke verplichtingen en -richtlijnen te leren en toe te passen. Je hebt uitstekende schrijf-en spreekvaardigheid in Nederlands en Engels. Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO-opleiding richting HR.

Aanbod

Een veelzijdige en dynamische functie (32-40 uur) bij een prachtig bedrijf in de EPC sector. Je krijgt een goed concurrerend salaris, een job waarbij hybride werken mogelijk is en je krijgt hier ook uitstekende opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.Verder ga je participeren in nationale en internationale events.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance & HR. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!


Solliciteren naar de functie van Talent Acquisition Specialist kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4997. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.