Sr. Financieel Medewerker/Administrateur – AMSTERDAM

Organisatie

Onze opdrachtgever is een snel groeiend vastgoed bedrijf dat is gevestigd in Amsterdam. Het Finance team bestaat uit 6 medewerkers die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de volledige Boekhouding.

Voor dit bedrijf zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Sr. Financieel Medewerker/Administrateur

Functie

In deze brede hands-on functie werk je op een afdeling met 6 leuke collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat de financiële administratie compleet en inzichtelijk is. Jouw taakgebied betreft in eerste instantie het verzorgen van de crediteuren-,debiteuren- en grootboekadministratie. Je verwerkt en coördineert de inkomende en uitgaande facturering en zorgt voor tijdige betaling en incassering. Daarbij ben je medeverantwoordelijk voor de volledigheid en juistheid in het grootboek. Daarnaast vervul je een belangrijke rol, als schakel tussen de financiële afdelingen en het management. Je werkt secuur, bent servicegericht en ziet de uitdaging in het verwerken van verschillende gegevens. Je bent verantwoordelijk voor tijdige afhandeling van openstaande posten en bent eerste aanspreekpunt intern en extern. Alsmede het verzamelen, verwerken en consolideren van financiële gegevens en te voorzien van juiste en volledige financiële gegevens. Als laatste houd je je bezig met de juiste en tijdige verwerking van alle overige voorkomende boekingsdocumenten en archiveert, controleert diverse financiële stukken, met inachtneming van de financiële richtlijnen en wettelijke bewaartermijnen.

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft een afgeronde bedrijfseconomisch MBO- en/of HBO- opleiding met minimaal 2 jaar werkervaring. Je bent communicatief vaardig en houdt van werken in een organisatie met korte lijnen waar in een goede teamspirit hard wordt gewerkt (met een gezonde dosis humor). Je bent gewend om met ERP software(AFAS) te werken en bent goed thuis in het werken met Excel. Je neemt graag het initiatief, bent een doorzetter en kan ook goed zelfstandig werken Naast Nederlands wordt van je verwacht dat je ook in het Engels je weg weet te vinden.

Aanbod

Binnen deze functie is er voldoende ruimte om je te ontwikkelen. Je komt te werken in een innoverende en internationale werkomgeving waar uitstekende arbeidsvoorwaarden gelden. Het kantoor heeft een prachtig uitzicht vanaf het dakterras.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij de beste partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Solliciteren naar de functie van Sr. Financieel Medewerker/Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4585. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 06-29008241. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naarwww.hollandtalentgroup.com.