Senior Salarisadministrateur – Aalsmeer

Organisatie

Onze opdrachtgever is een Internationale bloemen- en plantenexporteur met meerdere vestigingen in Nederland. Het hoofdkantoor in gevestigd in Aalsmeer.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Senior Salarisadministrateur

Functie

Als Senior Salarisadministrateur kom je te werken met zeven directe collega’s voor payroll, tijdregistratie, backoffice en applicatiebeheer, ondersteund door een externe partner voor het applicatiebeheer. Met jouw ruime ervaring in payroll kan je echt het verschil maken. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat, onze medewerkers op tijd een arbeidsovereenkomst krijgen, de (over)uren correct zijn geregistreerd en er een foutloze uitbetaling is van de salarissen. Je krijgt te maken met complexe thema’s, zoals pensioenregelingen, tijdregistratie en UWV-kwesties. Daarnaast houd jij je bezig met diverse projecten, zoals het integreren van de salarisadministratie van bedrijven die zich hebben aangesloten binnen de groep. Jij kent de wet- en regelgeving en weet deze op de correcte manier toe te passen. Als jij complexiteit als een leuke uitdaging ziet, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jouw takenpakket bestaat uit de volgende werkzaamheden:


• Je verzorgt met je collega’s de salarisadministratie van A tot Z;

• je coördineert de werkzaamheden van de payroll, urenadministratie en de backoffice;

• je adviseert proactief de directie, management en (HR-)collega’s met jouw specifieke kennis;

• je verzorgt de aansluiting tussen de salarisadministratie en financiële administratie;

• samen met de interne en externe Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor de inrichting van het Payroll-deel van AFAS Profit en het urensysteem TimeTell.

Functie-eisen

Je beschikt over Hbo-niveau en je beschikt minimaal over een Praktijk Diploma Lonen (PDL). Daarnaast heb jij minimaal 5 jaar werkervaring als Senior Salarisadministrateur. Het is geen vereiste om ervaring te hebben met het werken met AFAS, wel met het werken met Excel. Daarnaast ben jij cijfermatig ingesteld, analytisch en kan je snel processen doorzien. Tot slot ben jij een echte doorzetten en kan jij goed in teamverband werken.

Aanbod

Naast deze uitdagende en inspirerende baan kom je te werken bij een ambitieus (internationaal) bedrijf met leuke collega’s.. De functie is vanaf 32 uur in te vullen en jouw werkplek zal op het mooie kantoor in Aalsmeer zijn. Uiteraard zijn er thuiswerkmogelijkheden en zal jij goed worden ingewerkt. Tot slot biedt onze opdrachtgever diverse trainingsmogelijkheden via hun online Academy.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

Solliciteren naar de functie van Senior Salarisadministrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar radbout@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4848. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.