Senior Administrateur (ca. 24 uur) – Regio Haarlem

Organisatie

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat promotieconcepten ontwikkelt en levert. Het is een kleiner familiebedrijf waar ca. 25 mensen met veel plezier dagelijks fluitend naar hun werk gaan. Zij zijn gevestigd in de regio Haarlem. Voor deze werkgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Senior Administrateur (ca. 24 uur)

“Een mooie brede rol bij een uniek bedrijf”

Functie

Heb jij een mooie brede ervaring opgedaan bij een MKB organisatie en vind je het leuk om te werken bij een organisatie dat creatief is, impact heeft op heel veel commerciële bedrijven en waar geen dag hetzelfde is en de omgeving dynamisch is? Dan is dit jouw baan.

Je komt te werken op een kantoor met ca. 25 medewerkers en jij bent eindverantwoordelijk voor de finance en HR. Daarbij wordt je ondersteund door 2 medewerkers die de order- en crediteurenadministratie verzorgen. Vind je afwisseling in je werk belangrijk? Ben je zelfstandig, maar werk je ook graag in teamverband? Dan is deze rol bij uitstek geschikt voor jou!!

Hoe ziet jouw baan eruit?

Financieel

 Het verzorgen van de gehele administratie van meerdere entiteiten

 Verantwoordelijk voor de cashflow (liquiditeitsplanning)

 Het verzorgen van de BTW aangiftes

 Een bijdrage leveren aan het opstellen van de jaarrekening middels het controleren, verzamelen en aanleveren van financiële gegevens bij de accountant

 Voorraadcontrole t.b.v. aansluiting met financiële administratie

 Beheer lopende verzekeringen

 Nacalculaties van afgesloten projecten op verzoek van projectmanagers

 Genereren rapportages en analyseren Management Informatie t.b.v. Management Team, waar jij ook deel van uitmaakt


HR/Salarisadministratie

 Personeelsregistratie t.b.v. de salarissen (uitbesteed), de pensioenen, de werknemersverzekeringen, de verlofregistratie, het inschakelen van de Arbodienst/UWV

 Het voeren van sollicitatie-en functioneringsgesprekkengesprekken

 Ondersteuning en coaching bieden aan de medewerkers


Kortom, een leuke brede en verantwoordelijke rol, waarbij je veel vrijheid krijgt in et uitvoeren van jouw taken.

Functie-eisen

Je beschikt over HBO werk-en denkniveau en hebt minimaal een afgeronde MBO (+) opleiding in de bedrijfseconomische richting. Je bent iemand die analytisch vaardig is, gestructureerd en proactief is en een zelfstandige en oplossingsgerichte houding hebt. Je staat stevig in je schoenen en je beschikt over een gezonde portie ondernemerschap, omgevingssensitiviteit en klantgerichtheid. Verder ben je een sociaal, proactief en communicatief vaardig persoon en hebt integriteit hoog in het vaandel staan. Idealiter heb je ervaring met het systeem Exact Globe en ben je uiteraard ook goed thuis in Excel.

Aanbod

Je komt te werken in een enthousiast team en in een zeer inspirerende rustige omgeving. Het team van Het bedrijf biedt een parttime job met goede arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.


Solliciteren naar de functie van Senior Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 5022. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.