Secretarieel Medewerker (20-24 uur) – Kennemerland

Management assistente Kennemerland

Toe aan een leuke en afwisselende rol bij een mooie organisatie?

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Hoe is het gesteld met jouw communicatieve en organisatorische vaardigheden? Vind je veelzijdigheid en ruimhartigheid mooie kernwaarden om toe te passen in het leven? Wil je voor bijzondere gebeurtenissen, zoals huwelijken vanuit het rooms-katholieke pastoraat je bijdrage leveren? Het is allemaal mogelijk. In regio Haarlem-Amsterdam mag je met al je veelzijdigheid, ruimhartigheid en administratieve vaardigheden tot je recht komen bij algemene zaken van het bestuur binnen deze parochie. Samen met een fijn team pastorale medewerkers, vorm jij daarin de administratieve spil en ben je aanspreekpunt en organisator.

Wij, De Holland Talent Group, introduceren jou graag in de functie van:


Secretarieel Medewerker

(20 - 24 uur)

Functie

In deze functie draag je onder andere zorg voor het verwerken van administratieve gegevens. Als aanspreekpunt in deze rol heb je veel contact met de pastorale medewerkers. De Vicaris-generaal en Algemeen Econoom zijn eindverantwoordelijken, waaraan je rapporteert. Je taken en verantwoordelijkheden zijn divers en daarom ook zo leuk en afwisselend. Je bent namelijk naast de administratieve taken ook met secretariële taken bezig, zoals: het beheren van de mailbox, inkomende poststukken verwerken in Synergie, je beantwoord telefoontjes en houdt de agenda bij, waarin je afspraken inplant voor diverse medewerkers.

De liefde leeft ook door in je taken, want je mag dispensatieverlening aanmaken en verlof voor een kerkelijk huwelijk regelen in binnen- en buitenland. Als het huwelijk is bezegeld met de geboorte van een kind, dan is aan jou de taak om de opname voor de doop te regelen. Ook met de rechtbank heb je te maken, als er stukken aangeleverd moeten worden t.b.v. een echtscheiding. Omdat je het archief gaat beheren, kun je betreffende documenten prima vinden.

Tot zover de boeiende secretariële werkzaamheden. Als een rode draad lopen de administratieve werkzaamheden door de dag. Jij bepaalt zelf de indeling van je werkzaamheden op prioriteit en verzoek van de pastorale medewerkers. Er zijn jaarlijks speciale dagen die gevierd worden en daarom organisatorische aandacht vragen voor kerkelijke samenkomsten. Denk hierbij aan de nieuwjaarsbijeenkomst. Ook voor bestuurlijke bijeenkomsten regel je de planning en administratie. Ben jij die persoon die verjaardagen nooit vergeet? Dat komt goed van pas, want deze verstuur je naar mensen binnen deze pastorale gemeenschap. Jouw schrijfkwaliteiten en taalvaardigheden dienen daarom goed ontwikkeld te zijn.

En? Dit klinkt toch allemaal heel boeiend en afwisselend? Als echt organisatietalent met administratieve skills ga je hiervan toch je handen alvast warm wrijven? We zijn er nog niet, want ook Pauselijke onderscheidingen mag je aanvragen en algemene administratieve taken, veelal gericht op post verwerken. Je werkt samen met enkele betrokken medewerkers.

Wat heb je nodig?

 • Je bent initiatiefrijk en respectvol
 • Je bent klantgericht en weet goed de kern te achterhalen uit een boodschap
 • Je kunt uitstekend communiceren, corresponderen en je Nederlandse taal is goed ontwikkeld
 • Je weet prioriteiten te stellen en bent zelfstandig in het indelen van je taken
 • Je bent onderzoekend en belangstellend
 • Je denkt- en werkt op Mbo-niveau en hebt ervaring met administratieve/secretariële werkzaamheden
 • Je beheerst Word en Excel en bent handig en werkt vlot binnen automatiseringssystemen
 • Je denkt mee met optimaliseren van werkprocessen

Wat bieden we jou?

 • De uren worden verspreid over 3 tot 4 doordeweekse werkdagen
 • Je werkt in een hecht team met bevlogen mensen die maatschappelijke en gemeenschappelijke doelen nastreven
 • De arbeidsvoorwaarden zijn prima
 • Er is ruimte voor jouw initiatieven en er wordt geluisterd naar elkaar


Hoe is het gesteld met jouw enthousiasme op dit moment? Voor deze waardevolle functie is nog maar 1 stap nodig, zet hem voordat je spijt krijgt!

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Radbout@hollandtalentgroup.com.


Radbout Rodermond, Directeur, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06- 11079971

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures