Salarisadministrateur – ‘s-Gravenzande

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende toeleverancier voor de professionele glastuinbouwsector dat is gevestigd in Naaldwijk. Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Salarisadministrateur (24-40 uur)

“Een vaardige hands-on professional”


Functie

Samen met je collega salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor een tijdige en kloppende personeels- en salarisadministratie en voor de maandelijkse salarisrun. Hiervoor maak je gebruik van ons personeelsinformatiesysteem AFAS. Je verwerkt mutaties, pensioengegevens en houd je bezig met verzekeringen en declaraties. Je weet als geen ander hoe een salarisrun gedraaid moet worden en wat er allemaal bij komt kijken. Jij zorgt ervoor dat de portemonnee aan het einde van de maand weer gevuld is van onze medewerker. Een grote verantwoordelijkheid, die de basis vormt voor de tevredenheid van onze collega’s. Tevens beantwoord je vragen van managers en medewerkers op het vlak van onze personeelsinformatiesysteem AFAS en de arbeidsvoorwaardenregeling. Ook denk je mee over het efficiënt verwerken van de HR administratie en het gebruik van AFAS. Als salarisadministrateur ontwikkel je je als een expert op het gebied van de loonadministratie. Daarnaast heb je de volgende taken: Je voert tijdig en correct alle personeelsmutaties door, zoals die van in-, door- en uitstroom, salaris/schaalwijzigingen, wijziging personeelsgegevens e.d. Het juist berekenen en uitbetalen van salarissen, het maken van jaaropgaven en het verstrekken van stuurinformatie aan het management. Je bent op de hoogte van de laatste wettelijke wijzigingen en zorgt ervoor dat deze in onze organisatie bekend worden en verwerkt zijn in AFAS. Je komt te werken in het HR team dat bestaat uit 6 medewerkers met elk hun eigen specialisme die elkaar actief ondersteunen. Het doel voor het komende jaar is om de dienstverlening naar zowel het management als de medewerkers verder te professionaliseren en daarmee HR nog beter op de kaart te zetten.

Functie-eisen

Je bent gek op getallen, je bent betrouwbaar en kan met jouw inzicht goede analyses maken. Je hebt oog voor details en werkt zeer nauwkeurig. Je weet als geen ander hoe belangrijk een kloppende administratie is. Daarnaast beschik je over: Een afgeronde MBO-4 opleiding in een (financieel)administratieve richting; kennis van personeelsinformatie- en payrollsystemen is een must; een focus op het leggen van de juiste verbanden en een continue verbetering van het proces; goede communicatieve en contactuele vaardigheden; vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pré.

Aanbod

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Al sinds eind jaren 90 zijn wij actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat! Solliciteren naar de functie van Salarisadministrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar richard@hollandtalentgroup.com onder vermelding van Salarisadministrateur. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Richard Ruwaard, Salesmanager Finance Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.