Salarisadministrateur – Maarssen

Finance Maarssen

Hybride werken binnen een leuk team met bonusregeling!? Solliciteer nu!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Kijk goed en luister nog beter, want als je wil dat je zintuigen geprikkeld worden door een hele mooie vacature, let dan nu op! Je hebt er inderdaad goede ogen en oren voor nodig, want je gaat voor een grote, succesvolle optiek- en audicien retailer de salarissen van maar liefst 1300 medewerkers verwerken en daar blijft het niet bij. Als ondersteuner met advies ben jij het goede zicht met controlerend inzicht. Kom solliciteren als: Salarisadministrateur (36-40 uur) 50% thuiswerken

Functie

Op het hoofdkantoor in regio Utrecht, ga je samen met een fris en leuk team de dag enthousiast beginnen. Er dienen salarissen te worden verwerkt voor de medewerkers uit de filialen uit het hele land en het servicekantoor. Deze verwerk je in een AFAS software-systeem: Profit.

De workflow controleer jij (met of zonder bril) supernauwkeurig en je schakelt met de partners in de winkels die jij daarin ondersteunt op dit gebied. Ook ga je je bezighouden met subsidieverzoeken, loonbeslag administratie en verlofregistratie. Uiteraard heb je antwoorden op vragen van medewerkers die passen bij deze en jouw verantwoordelijkheden.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring opgedaan als salarisadministrateur
 • Je hebt een diploma PDL
 • Je werk- en denkniveau is mbo+
 • Je bent bekend en handig met de software AFAS Profit en Insite
 • Is de retail sector jou al bekend? Dat is alleen maar mooi meegenomen
 • Je bent taalvaardig in het Nederlands en Engels

Wat bieden we jou?

 • Je krijgt een eigen laptop en mobiele telefoon
 • Je ontvangt korting op de aanschaf van een bril (altijd handig, ook voor een computerbril bijvoorbeeld)
 • Kwartaalbonus van 10%
 • Er is een goede pensioenregeling
 • Je hebt recht op 25 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek
 • Je krijgt een abonnement op de app Headspace en ze doen wekelijks een mind hour
 • Regelmatige gezamenlijke lunches en borreluurtjes
 • Collegialiteit, persoonlijke groei en ontwikkeling hoort er allemaal bij

Wij hebben onze brillen al opgepoetst, dus we zien jou al van verre aankomen hollen!

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Interesse? Neem gerust contact op via:

Mail: christiaan@hollandtalentgroup.com

Tel: 071-3030035 | 06-14589196

Voor meer vacatures ga je naar www.hollandtalentgroup.com

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures