Salarisadministrateur – Amsterdam

Finance Amsterdam

Ben jij de ervaren Salarisadministrateur met ervaring met ADP en neem jij graag het voortouw in jouwvakgebied. En vind jij werken in een sportieve omgeving ook zo leuk!!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

We hebben een heel sportief aanbod voor jou. Begin het nieuwe jaar met een gespierde, administratieve braintraining. Wil je lekker uitgedaagd worden in je werk en in een sportief servicekantoor in Amsterdam aan de slag? Er zijn totaal 111 sportcentra verspreid over het hele land. Of je nu op het kantoor de administratie doet, of net een fysiek zware training hebt gegeven, er is koffie met elkaar en de sfeer is prettig. Je nieuwe werkplek is met de auto een makkie met gratis parkeren voor de deur. Maar ook met het openbaar vervoer is een goede aansluiting en is het een klein (onsportief) stukje lopen. Ga je alvast warmlopen, want je bent van harte welkom in de volgende functie:


Salarisadministrateur (32-40 uur)

Functie

Voor 2100 medewerkers wordt de salarisadministratie verwerkt. Dit doe je samen met je collega-salarisadministrateur. Jouw rol is operationeel, maar ook ga je de werkzaamheden coördineren. Doordat jij een kei bent in plannen, organiseren en overzicht houden, loopt alles op rolletjes.

De taken waar jij je mee bezig gaat houden, zijn het verwerken en controleren van personeels- en salarismutaties en je draait de salarisruns uit. Uiteraard weet je ook de hiermee verband houdende output nauwkeurig te verwerken.

Gewerkte uren van medewerkers krijg je aangereikt vanuit een tijdregistratiesysteem. Deze duidelijke gegevens halverwege elke maand verwerk je daardoor gemakkelijk. Je houdt ook de pensioenregistratie bij. Gelukkig heb jij voldoende juridische kennis in huis en weet je precies hoe je eventuele loonbeslagen en werkgeversverklaringen dient te regelen/op te stellen. Daarnaast zijn vragen over arbeidsrecht en sociale verzekeringen voor jou geen probleem. Je kent de materie of je weet hoe en waar je de regelgeving kunt vinden. Dit is belangrijk, want je krijgt ook vragen van- en over medewerkers, die hierover gaan.

Verder houd je je bezig met financiële rapportages die jouw collega’s van de financiële administratie nodig hebben.

Omdat je digitaal handig bent en communicatief sterk, ga je trainingen aan medewerkers geven om zo efficiënt mogelijk met elkaar te kunnen werken binnen de digitale systeemmogelijkheden.

Wat heb je nodig?

‘Je houdt je hoofd koel, ook als de omgeving zweterig is’

  • Je bent enthousiast en je verdiept je in relevante wet- en regelgeving, je bent graag op de hoogte
  • Je werkt- en denkt op mbo, /hbo-niveau en hebt op ditzelfde level een diploma, het liefste praktijk loonadministratie
  • Je hebt al wat jaren gewerkt met software die de loonadministratie kan verwerken, bij voorkeur ADP Workforce
  • Microsoft office is een appeltje-eitje en met name Excel rent jou niet voorbij
  • Stress past niet bij jou, je bent gedreven en focus is jouw handelsmerk

Wat bieden we jou?

  • Zeg je huidige sportabonnement maar op, want je mag gratis!
  • Je krijgt een laptop, je mag ook hybride werken
  • De werklocatie is prima bereikbaar en je ontvangt reiskostenvergoeding
  • Je ontwikkelt je skills verder via een eigen digitale leeromgeving
  • Het salaris bedraagt maximaal € 4.200, afhankelijk van je kennis en ervaring


Je nieuwe uitdaging heeft een prettige en goed bereikbare werkplek,

fijne collega’s, een duidelijke cao, een sportieve omgeving, een goed salaris, wat wil je nog meer?

Trek je sportschoenen aan, dan zien we je zo!

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Joost@hollandtalentgroup.com.

 

Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group | 071-3030035| 06-11079971
Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com


INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

 

 


Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures