Salarisadministrateur/- Adviseur – Voorburg

Finance Voorburg

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Je hoeft geen grensoverschrijdend gedrag te vertonen voor ‘grensoverschrijdende’ salarissen. Deze dienen keurig en op tijd te worden verwerkt, tijdsverschil daargelaten. Daar wil je vast wel meer over weten. Dit is een job op je lijf geschreven want jij bent een administratieve deskundige die een eigen klantenbestand gaat beheren. Dit, voor een werkgever die HR en Payroll op Internationaal niveau heeft bereikt en sinds begin jaren 70 de belangen van werkgevers hierin behartigt. In Voorburg kun jij fulltime aan de slag in de functie van:

Salarisadministrateur/- adviseur (36-40 uur)

Functie

Zoals de functietitel al aangeeft, ga je naast de salarisadministratie van nationale en internationale klanten, ook klanten in binnen- en buitenland adviseren over goed beheer van salarisadministratie. Veel klanten willen ontzorgd worden in deze taak en besteden dit uit aan deze specialist. Complexe lokale en internationale wet- en regelgeving hebben expertise nodig op dit vakgebied. Daarom is dit bedrijf ook zo groeiend succesvol.

Taakgericht houd je je bezig met correcte salarisstroken. Daarnaast word je actief berokken met HRM- gerelateerde beleidzaken.
In samenwerking met de afdeling pensioenen en verzekeringen, de Arbodienst en de arbeidsrechtsjurist, tref je genoeg uitdagingen aan waarin jij je kennis kunt overbrengen en je verder kunt ontwikkelen.

Wat heb je nodig?

• Het dienstverlenende karakter vraagt om een klantgerichte benaderwijze, waarin je expertise vertrouwen geeft en ook biedt.
• Met een behoorlijke talenkennis red jij je goed met Nederlandse en buitenlandse klanten. Daar heb je uitstekende taalvaardigheden voor nodig in tenminste Nederlands en Engels. Bij voorkeur ben je ook taalvaardig in Frans en Duits.
• Je werkt en denkt op hbo-niveau en je bent uiteraard administratief deskundig, nauwkeurig en goed ontwikkeld.
• Met Software, zoals: ‘Software Gemak, applicaties en CRM-systemen kun je prima en vlot uit de voeten.
• Je bent in het bezit van een PDL-diploma en bent bereid om hier VPS aan toe te voegen, indien je deze nog niet hebt.
• Je bent zelfverzekerd, representatief en hebt overtuigingskracht in het overbrengen van de juiste adviezen;
• Met affiniteit voor de zakelijke sector en commercie ben je proactief en richt je je op deze manier van dienst verlenen;
• Je bent tactvol, positief ingesteld en oplossingsgericht;

Wat bieden we jou?

Met twee vestigingen, waarvan één in het buitenland en het aanbod van zakelijke dienstverlening in diverse productgroepen, kom je in een dynamische wereld terecht, waar men interesse heeft in elkaar en elkaars vakgebied. Dat versterkt de professionele wijze van dienstverlening. Deze visie wordt breed gedragen. Totaal werken in beide vestigingen 45 werknemers en is de collegialiteit groot. Er wordt op informele manier samengewerkt. Dit zien wij, van De Holland Talent Group, als een waardevolle toevoeging aan je carrière, daarom benoemen we dit bewust bij het aanbod.

Je krijgt bovendien volop kansen om je verder te ontwikkelen en je kunt werken op kantoor en thuis met elkaar afwisselen.
De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Dus, alles overwogen? Wanneer sta jij hier zelf op de Payroll? We stellen je heel graag voor als de perfecte kandidaat!

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Richard@hollandtalentgroup.com.

Richard Ruwaard| Sales Manager, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06- 43442948

Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com

INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures