Financial Controller Vastgoed – Katwijk ZH

Organisatie

‘Financiële Raad en Daad, is waar jij voor staat!’

Zo belangrijk ben jij met je skills als financial expert. Wij hebben een uitdaging voor je in het Vastgoed.

Bouwen is toch altijd al leuk? Al was het vroeger al met Lego! In de functie die hier

kant -en- klaar voor je ligt, kun jij helemaal tot je recht komen.

Voor een Vastgoedonderneming in Katwijk, hebben wij de eer, om jou voor te stellen als nieuwe medewerker in de functie van:

Financial Controller Vastgoed (Fulltime)

Ze zitten hier niet vast, maar zijn juist in beweging!

Dit bedrijf beheert en onderhoudt vastgoed voor inmiddels wel 100 bedrijfspanden in de regio, zoals: bedrijfspanden, winkelruimtes, woning- en bouwprojecten. Met een stevig gevestigde naam en kwaliteit, zijn zij een begrip in de regio.

Functie

De beweging waar we het net over hadden, zit hem voor jou in de vrijheid, die je hier mag inzetten, betreft eigen invulling in de functie. Lego meenemen, is wellicht wat te veel van het goede, maar je kunt hier wel je ideeën op de bouwtafel gooien. Ideaal als je graag een meedenker bent naast een doener. Verder ga jij de werkzaamheden doen, die je vast wel kent:

• Voorbereiden en coördineren van balanswerkzaamheden

• Het opstellen van jaarrekeningen

• Consolidaties verzorgen

• Fiscale aangiften BTW en/of VPB verzorgen

• Processen en bedrijfsvoering, hebben steeds jouw aandacht naast je basistaken.

• Je rapporteert je werkzaamheden aan de Group Controller

Functie-eisen

De financiële administratie is voor jou Duplo geworden. Daar heb je inmiddels al zoveel ervaring in opgedaan, dat dit nauwkeurig en goed kan worden uitgewerkt. De uitdaging die je zoekt, heeft met werkprocessen te maken.

“Elk proces is een succes, als deze goed gemetseld wordt opgebouwd”

Ja, makkelijk gezegd, maar ook zo gedaan, als jij al wat ervaring hebt in leidinggeven.

In de accountancy heb je meer dan 5 jaar gewerkt en het boeit je, omdat je weet hoe belangrijk deze taken zijn in elk bedrijf.

Het is belangrijk om betrokken aanwezig te zijn en samen te werken. Daarom is je aanwezigheid op kantoor gewenst. Incidenteel is thuiswerken, in overleg, wel mogelijk. (Scheelt je een hoop kosten in verwarming en de koffie is op kantoor heerlijk!)

Net als dit bedrijf, is ontwikkeling voor jou geen stilstand. Al hoef je in je functie niet veel te lopen, je conditie in vaardigheden en IQ, kunnen hier keihard rennen, zonder dat je buiten adem raakt.

Hier wordt elke dag vrolijk goedemorgen gezegd door een grote groep collega’s, zoals: Servicedeskmedewerkers, onderhoudsmonteurs, collega’s van het projectbureau, vastgoedbeheerders en IT-profs. Er heerst een gemoedelijke en gemotiveerde sfeer. Jij houdt hier wel van, dus het enige wat nog rest, is een afgeronde opleiding op Hbo-niveau, in de richting van accountancy of gelijkwaardig hieraan.

Je bent een voortvarend type mens, die goed eigen werk kan plannen en uitvoeren.

Nou en dan nog de sleutel van het pand, dan opent er voor jou een deur, waarin je een afwisselende job krijgt, met uitzicht op een mooie toekomst!


Aanbod

Marktconform, wat zegt je dat? Wij weten dat dit hier prima geregeld is, bel ons gewoon even! Anyway, de arbeidsvoorwaarden houden jou echt niet tegen om je CV op te sturen! Wat eigenlijk wel?

Wil je een leuke en afwisselende baan bij een bedrijf, die al jarenlang een goede naam heeft gevestigd in het Vastgoed, gesetteld vlak bij het strand en wil je werken met een gemêleerd en gezellige groep mensen?

Reageer dan snel! O ja, ze hebben ook nog een goede studiekostenregeling, hoe goed wil jij het hebben?

Inlichtingen

Bouw je toren hoog, dan heb je het beste uitzicht!

Mail je CV naar sjaak@hollandtalentgroup.com.

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sjaak Oudshoorn, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.