Finance Manager (80k-100k) – Amsterdam

Organisatie

Onze opdrachtgever is een mooie organisatie dat is gevestigd aan de zuidkant van Amsterdam.Voor deze opdrachtgever is de Holland Talent Group op zoek naar een:


Finance Manager (80k – 100k)

Functie

Wij zijn op zoek naar een Finance Manager die financieel zeer deskundig is en die met een coachende leiderschapsstijl de afdeling Finance (9 FTE) kan aansturen.In deze rol als Finance Manager is de verantwoordelijkheid groot en gevarieerd. Je gaat je bezighouden met de financiële administratie, het maken van financiële analyses en rapportages, en het beheren van de financiën, inclusief treasury. Daarnaast speel jij een belangrijke rol bij het opstellen van financiële prognoses en begrotingen. Ook adviseer je de financieel directeur, collega-managers en projectleiders over de financiële, fiscale en risico-aspecten van grote (internationale) contracten. Met jouw expertise ben jij een onmisbare schakel binnen de organisatie.Naast deze taken heeft de word jij ook verantwoordelijk voor fiscale zaken, zoals Vennootschapsbelasting, BTW en Loonheffing. Bovendien beheer je de verzekeringsportefeuille en onderhoud je contracten met klanten over bepaalde contracten. Het is aan jou om deze financiële, fiscale en risicovolle aspecten van de contracten te beoordelen en advies te geven. Jij staat hierbij voortdurend in contact met de CFO en andere collega-managers.Als leidinggevende stuur je een team aan dat verspreid is over twee vestigingen in Nederland. Het grootste gedeelte van jouw team (Administrateurs etc.) is werkzaam in Amsterdam. Daarnaast opereert de salarisadministratie, waar jij ook verantwoordelijk voor bent, op de andere locatie. Jij bent integraal verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de afdeling, waarbij taken zoals grootboekadministratie, vaste activa administratie, crediteurenbeheer, salaris- en werktijdenadministratie onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Daarnaast behoren ook de verwerking van binnen- en buitenlandse reisdeclaraties, vreemde valuta transacties en bankgaranties tot het takenpakket van het Finance team.

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft een afgeronde (bedrijfseconomische) opleiding op HBO/WO niveau en 5 tot 10 jaar aantoonbare werkervaring als leidinggevende. Je hebt kennis van het voeren van een Administratie en van financiële verslaglegging en fiscale zaken. Daarnaast kan ben jij iemand die op een coachende wijze medewerkers naar een hoger niveau kan tillen.

Aanbod

Als Finance Manager krijg je de kans om jouw expertise en leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een dynamische omgeving waarin jouw input en ideeën gewaardeerd worden en waar ermee aan de slag wordt gegaan. Bovendien krijg jij de mogelijkheid om samen te werken met professionals en de afdeling naar jouw hand te zetten. Het betreft een functie van minimaal 36 uur waarbij de arbeidsvoorwaarden en salaris zeer goed zijn.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Solliciteren naar de functie van Finance Manager kan eenvoudig door je CV te mailen naar radbout@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 5057. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.