Projectcontroller (32-36 uur) – UTRECHT

Organisatie

Onze opdrachtgever is een dienstverlenende non profit organisatie actief voor de Gezondheidszorg. Zij zijn gevestigd in het mooie Utrecht vlak bij het CS en er werken ca. 150 personen. Voor deze organisatie zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Projectcontroller (32-36 uur)

“Een mooie brede rol bij een uniek bedrijf”

Functie

De projectcontroller is werkzaam binnen de afdeling bedrijfsvoering. Je werkt nauw samen met je collega (project)controllers en de administrateurs. Je rapporteert rechtstreeks aan de adjunct- directeur voor bedrijfsvoering. Als projectcontroller ben je sparringpartner van project- en programmaleiders en adviseert bij de acquisities, aanvragen (offertes), het beheer en de (financiële) verantwoording van deze onderzoekprojecten.


Als projectcontroller:

• voer je controle werkzaamheden uit over gesubsidieerde onderzoekprojecten en onderzoekopdrachten;

• ondersteun je bij subsidie aanvragen: opstellen begroting, vertalen van subsidievoorwaarden naar uitvoering, signaleren van risico’s;

• stel je financiële voortgangsrapportages en eindafrekeningen op van projecten in afstemming met de administrateur;

• ben je de bewaker van de subsidievoorwaarden bij projecten waarvan deze organisatie soms ook penvoerder is;

• ben je mede verantwoordelijk voor een goedlopende AO/IC;

• geef je gevraagd en ongevraagd advies aan project- en programmaleiders.

Functie-eisen

Je beschikt over een bewezen HBO werk- en denkniveau en hebt ervaring met (internationaal) projectbeheer bij voorkeur binnen een non-profit omgeving Het is een pre als je kennis en ervaring hebt met subsidieregelgeving (EU subsidies, waaronder H2020 en 3rd Health programme zijn een belangrijke pre). Tevens beschik je over een uitstekende beheersing van Microsoft Excel en heb je bij voorkeur kennis en ervaring met MS Business Central en Reporting tools (ExSION). Uiteraard ben je cijfermatig sterk en heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je communiceert gemakkelijk en je kunt schakelen met spelers op diverse niveaus. Je hebt overtuigingskracht en hebt een dienstverlenende en flexibele instelling. Ook ben je resultaatgericht en proactief, ben je inventief en ben jij iemand die nieuwe initiatieven en oplossingen aandraagt. Verder ben je accuraat, integer, nauwkeurig en ga je zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie en komt afspraken na. Als laatste beschik je over een gezonde dosis organisatiesensitiviteit en heb je het vermogen onderlinge verhoudingen te onderkennen en daarin goed te handelen.

Aanbod

Een mooi kantoor op een prima bereikbare locatie, een moderne organisatie en een enthousiast team om in te werken. Naast een marktconform salaris krijg je een laptop, een ruime verlofregeling en krijg je ook de ruimte om deels vanaf huis te werken. Tevens krijg je hier ruime opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden. Er heerst een collegiale en informele werksfeer en er is een goede pensioenvoorziening.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.


Solliciteren naar de functie van Projectcontroller kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4573. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.