Projectadministrateur – Aalsmeer

Administrateur Aalsmeer

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Voor deze vacature hebben wij beslist geen slap excuus nodig. Een sterke constructie blijft immers lang zitten. Staal en RVS bewerken heeft sowieso spierballen nodig en professionele machines. In Aalsmeer is zo’n bedrijf gevestigd. Zij hebben al 35 jaar ervaring in staalconstructies, trappen, puien, gevels, rvs-producten en aluminium rondvaartboten. Het hoofdkantoor is in Aalsmeer, alwaar jij op een stevige stoel mag plaatsnemen. (Voor spierballen moet je dan maar naar de sportschool). Met hersenkrakende en cijferbewuste skills, kun jij de stalen kabels in goede banen gaan leiden. Dit no-nonsense bedrijf is namelijk op zoek naar een:

Financieel administrateur met ervaring in project administratie (minimaal 32uur) € 3.750 - € 4.500,-


Naast het hoofdkantoor in Aalsmeer, zijn er nog enkele kleine bedrijven onderdeel van de Group, waaronder in Haarlem. Die stoel voor jou staat in Aalsmeer. In totaal bouwen er 130 vakmensen in dit bedrijf aan een stevige positie in de markt. Dit blijven ze doen voor groei en ontwikkeling, want fundamenteel staat het bedrijf al als een huis. Het aanbod in veelzijdige - en op maat verzorgde projecten, maakt hen sterk.
Functie

Succesvolle projecten zijn mogelijk als hier een overzichtelijke financiële administratie en constructieve samenwerking aan ten grondslag ligt. Kennis van financiële zaken met risicoanalyse is een belangrijk onderdeel hiervan.

Voor deze job ga je projecten begeleiden met een vakkundige kijk op financieel haalbare doelen. Het management vaart onder andere op jouw advies. Je bent de financiële spil en de vraagbaak voor de Junior Hoofd Administratie. Samen gaan jullie de kleinere financiële administratie op orde houden.


‘Een goede projectadministratie is als een naadloos gelaste staalconstructie’


Geen project zal je ontgaan en je adviseert het management met plussen en minnen. De bedrijfscultuur is hier is eerlijk en betrouwbaar, dus je kan je advies open op tafel leggen. De taken die bij deze afwisselende functie horen zijn als volgt:

• Verzamelen, analyseren en volgen van de financiële gang van zaken m.b.t. verschillende projecten in binnen – en – buitenland;

• Rapporteren aan het management;

• Verwerken van facturaties en declaraties

• Verwerken van administratie m.b.t. reizen en verzekeringen;

• Je bent ondersteuner en vraagbaak voor het financiële team in alle bijbehorende werkzaamheden;

• Je neemt actief deel aan projectvergaderingen;

• Je stelt risicoanalyses op en draagt deze over aan het management;

Wat heb je nodig?

Niet moeilijk doen, gewoon zeggen waar het op staat. Pas je in een bedrijfscultuur met gezellige en hardwerkende vakmensen met humor en verantwoordelijkheid tegelijk? Dan is dit helemaal de baan waar je voor kan gaan.


Wat neem je mee, naast je nuchtere verstand, je kennis en collegialiteit:

• Een mbo/hbo werk – en denkniveau;

• Zowel denkend als uitvoerend ben je oplossingsgericht;

• Je communiceert helder en duidelijk en bent toegankelijk voor anderen;

• Je bent zelfbewust en kan tegen een stootje;

• Je denkt proactief en ondernemend mee met het bedrijf;

Wat bieden we jou?

• Het team is klein maar fijn. Zo weet je wat je aan elkaar hebt;

• Er worden geregeld leuke personeelsuitjes geregeld, zoals sporten en barbecues. (In welke volgorde kunnen we nog even vragen);

• Het salaris is op basis van ervaring tussen €3.750,- en €4.500,- met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Je moet het ijzer smeden als het heet is, het is gloeiend dus maak je toekomst concreet succesvol!

Mail je CV naar joost@hollandtalentgroup.com.


De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, salesmanager, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group, ga je naar www.hollandtalentgroup.com.Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures