Payroll & Fleet Officer (24-32 uur) – Schiphol

Medewerker personeels- en/of salarisadministratie Schiphol

Een leuke groeifunctie bij een grote logistieke netwerkorganisatie met als standplaats Schiphol!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale logistieke netwerkorganisatie met meerdere vestigingen in de Benelux en het hoofdkantoor op Schiphol.

Voor deze opdrachtgever gevestigd op Schiphol, zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Payroll & Fleet Officer (24-32 uur)

“Iemand die accuraat is en zich verder wil ontwikkelen in de Salarisadministratie”

Functie

Je komt te werken op de Holding van deze grote organisatie. Als Payroll & Fleet Officer ondersteun je bij de werkzaamheden op de loonadministratie en het beheer van de leaseauto’s. Je zorgt samen met de andere collega’s voor een juiste en correcte verloning. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor collega’s voor vragen over hun salaris.

Je administreert en controleert gegevens in het salarissysteem. Tevens ben je verantwoordelijk voor de wagenparkcoördinatie en de administratie hiervan en onderhoudt contacten met de leasemaatschappij. 

Wat heb je nodig?

Je hebt een MBO werk-en denkniveau en beschikt over relevante werkervaring met geautomatiseerde salarisadministratie bij voorkeur met het pakket Visma/Raet (Youforce). Idealiter is dit een tweede of derde stap in je carrière en beschik je over enige jaren werkervaring in een grote internationale organisatie.

De Salarisadministratie & Wagenpark medewerker is klantgericht en heeft affiniteit met salarisadministratie en wagenparkbeheer. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift. Je bent nauwkeurig, servicegericht en beschikt over een proactieve houding. Je hebt kennis van Word en Excel.

Verder ben je accuraat, heb je een hands-on mentaliteit en ben je representatief.

Wat bieden we jou?

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie in een dynamische internationale werkomgeving met goede primaire-en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij de beste partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Solliciteren naar de functie van Payroll & Fleet Officer kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 5249. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures