Parttime Financieel Medewerker (16 uur) – Den Haag

Organisatie

Onze opdrachtgever is een consultant- en adviesbureau gevestigd in Den Haag.


Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:Parttime Financieel Medewerker (16 uur)


Functie

Je houdt je bezig met het voeren van de dagelijkse werkzaamheden m.b.t. de debiteuren-en crediteurenadministratie. Ook ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de loonmutaties. Als financieel medewerker heb je (telefonisch) contact met klanten en collega’s. In je dagelijks werk krijg je te maken met het verwerken van bankafschriften, het coderen en inboeken van facturen van leveranciers, het voorbereiden van betaalbatches en het inboeken van verkoopfacturen. Ook krijg je te maken met het schoonhouden van tussenrekeningen op de balans en het maken van specificaties ter ondersteuning van de maandafsluitingen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de btw-aangifte.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op MBO niveau, bij voorkeur MEAO-BE/PDB en/of MBA. Daarnaast beschik je over lichte werkervaring bij een financiële administratie. Je bent communicatief vaardig en je bent een persoon die sterk in zijn/haar schoenen staat. Je werkt nauwkeurig en bent gestructureerd. Verder ben je zelfstandig, proactief en denk je in oplossingen.Als laatste heb je bij voorkeur ervaring met het werken met een ERP-systeem en kun je overweg met Excel.

Aanbod

Een uitdagende en zelfstandige baan bij een professionele organisatie. Zij bieden een marktconform pakket van primaire en secundaire voorwaarden. Het gaat om een werkweek van 12 tot 16 uur. Deze uren kan je in overleg met de manager zelf inplannen.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

Solliciteren naar de functie van Financieel Medewerker kan eenvoudig door je CV te mailen naar radbout@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4078. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.