Over ons

Finance is een key competence. Ondernemers die ambitieus in hun bedrijfsvoering staan, weten dat financiën de smeerolie van alle strategische processen zijn. Dit gaat verder dan administratieve  zaken goed op orde hebben. Het gaat over vooruit kijken. Op basis van vlijmscherpe managementinformatie de juiste beslissingen nemen. Om zo dwars door het midden het zakelijke succes te genereren waar je op uit bent.

Ondernemers die op deze manier in hun business staan, houden niet van tijd verspillen. Dus als je een financiële professional zoekt, wil je direct met relevante kandidaten om de tafel gaan. Financials die hun vak verstaan en die passen bij de cultuur van het bedrijf. Hands-on, korte lijnen en snel schakelen.

Dat is waar wij het verschil maken. Met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, de financiële sector én arbeidsbemiddeling maakt de gemiddelde kandidaat ons niet veel meer wijs. Potentiële nieuwe medewerkers die we bij u aan tafel brengen, hebben we uitgebreid doorgezaagd, in de breedte en de diepte. Samenwerken met Holland Talent Group is de shortcut naar een geslaagde match, want uiteraard hebben wij op dat moment al lang met u besproken naar wat voor kracht u op zoek bent en waarom.

Succes wacht niet geduldig af. Als u een onvervulde vacature voor een financial professional hebt, die snel én geslaagd ingevuld moet worden, komen wij graag even met u praten. Grote kans dat wij daarna direct iemand uit ons actuele bestand naar voren schuiven die perfect past bij de uitdagingen die u in te vullen heeft.

Ons team

 

Dit team van de Holland Talent Group staat dagelijks paraat voor u om u te helpen met uw vragen en met het invullen van uw vacatures. Wilt u meer van deze teamleden weten? Klik dan hier.