Operationeel Financial Manager – Harderwijk

Finance Harderwijk

Uitdagende functie als Operationeel Finance Manager met leiderschap skills!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Voor de afdeling Finance & Control binnen een bedrijf dat MKB-ondernemers professioneel begeleidt met boekhoudkunde en salarisadministratie, zijn jouw leidinggevende capaciteiten een mooie stap in je carrière. Met een riant salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden is je toekomst rooskleurig te noemen. Met vier kantoren in grote steden in Nederland en 1 kantoor op de Antillen, wordt innovatie op hoog niveau, vanuit een breed gedragen bedrijfsmissie doorgevoerd. Jouw fysieke werklocatie bevindt zich in aan de rand van de mooie Veluwe. Met moderne technologieën in automatiseringsprocessen worden klanten goed bediend en kun jij naast aansturen ook gemakkelijk operationeel je taken uitvoeren. Laat deze uitdagende functie niet aan je voorbijgaan en kom bij ons, De Holland Talent Group langs. We vertellen je alles over dit succesvolle, groeiende bedrijf en stellen je graag voor als:

Operationeel Financial Manager

Functie

Samen met totaal 50 professionals met diversiteit in skills, is de financiële dienstverlening een geheel van kwaliteit. Ondernemers worden ondersteund door de uitvoer van financiële administratie, fiscale aangiften, jaarrekeningen en de salarisadministratie.

Jouw belangrijke taken en rol als eindverantwoordelijke omvatten het aansturen van het team professionals en operationeel bijdragen. Met je brede kennis en ervaring in Finance, weet je ook mensgericht en zelfsturend de afdelingsmedewerkers te begeleiden. Je hebt daarbij oog voor talent en kan de stimulerende factor zijn voor groei en nastreven van ambities. Met helicopterview en focus tegelijk, voer je nauwkeurig dossierinhoudelijke taken uit. Je bent de spil op de afdeling. Je kunt rust bewaren en vlot de kern uit complexe materie halen, waardoor je een waardevolle kracht bent voor optimalisatie in werkprocessen.

Samen met de vestigingsmanager draag je verantwoordelijkheid voor het inzichtelijk houden van omzet en eventuele risico’s. Naast je aanwezigheid bij directe medewerkers, heb je ook contact met medewerkers van het Finance Team vanuit andere kantoren, waarvan 1 op de Antillen. Dit is voornamelijk gericht op organisatorische procesoptimalisatie.

Daarnaast ben je aanspreekpunt voor accountants en kun je samen met je team zorgdragen voor correcte audits.

Wat heb je nodig?

Je hebt vakinhoudelijk uitgebreide kennis en ervaring en ziet het als je verantwoordelijkheid dit te delen voor ontwikkeling en groei van ambitieuze medewerkers. Je hebt er plezier in.

 • Je bent vernieuwend en positief ingesteld
 • Innovatie heeft je aandacht en expertise
 • Je hebt uitstekende communicatieve eigenschappen
 • Je hebt een afgeronde opleiding in Accountancy/Finance & Control/SPD (1&2) op Hbo-niveau
 • Ondernemerschap heeft je belangstelling en je draagt graag verantwoordelijkheid voor de doelgroep binnen het mkb
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in het vak en bij voorkeur 2 jaar als manager
 • Ervaring in relatiebeheer heeft een grote voorkeur
 • Eventuele kennis van het boekhoudplatform Yuki is mooi meegenomen

Wat bieden we jou?

Het gaat natuurlijk niet alleen om een uitstekend salaris, werkplezier en ruimte voor ontwikkeling is onbetaalbaar. Wat nu als je dit beide kunt krijgen?

 • Je gaat werken met gedreven, enthousiaste en gezellige professionals, die hun verantwoordelijkheden nemen en met plezier bijdragen aan de groei en innovatie van dit bedrijf
 • Lunchen doe je hier gezellig met elkaar en krijg je gedeeltelijk aangeboden
 • De werkweek wordt goed en sfeervol met elkaar afgesloten met een borrel
 • Je bent elk weekeinde vrij
 • Er worden bedrijfsfeesten georganiseerd die je niet wil missen
 • De pensioenregeling is uitstekend
 • Je krijgt reiskostenvergoeding en met een kerstpakket onder je arm, sluit je het jaar dankbaar af

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Interesse? Neem gerust contact op via:

Mail: christiaan@hollandtalentgroup.com

Tel: 071-3030035 | 06-14589196

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures