Opdrachtgever

 

Het profiel van de Holland Talent Group

De Holland Talent Group heeft een team met vakbekwame Accountmanagers. Deze Accountmanagers hebben een dijk aan ervaring in de arbeidsbemiddeling en hebben veelal een achtergrond in het bedrijfsleven en weten dus waar ze over praten. De Holland Talent Group bemiddelt breed, van MBO+ tot en met WO niveau. Ons kwaliteitsnetwerk is wijd vertakt in het midden- en kleinbedrijf, bij multinationals, en binnen zorg en overheid, zowel profit als non-profit. Onze kandidaten zijn met name inzetbaar op Finance, maar wij kunnen ook leveren voor de gebieden Techniek, ICT, HR en Sales & Marketing.
De Holland Talent Group heeft een tweetal vestigingen. Het Hoofdkantoor is gevestigd in het mooie centrum van Leiden en we hebben nog een vestiging in Hoofddorp. De  locaties zijn goed bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

De Holland Talent Group besteedt veel zorg aan het realiseren van de beste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Naast aandacht voor kennis, kunde en ervaring van kandidaten focussen we op de persoonlijkheid en het karakter van de kandidaat. Daarbij is een goede match vaak het gevolg van ‘een goed gevoel hebben bij iemand’. Daarom wegen we bij een beoordeling naast ‘harde feiten’ ook andere zaken als het vermogen om onafhankelijk en creatief te denken.

Aandacht voor kandidaten vormt in feite de basis van onze praktijk. Wij volgen veel van onze kandidaten jarenlang in hun carrière en spreken ze regelmatig. Dat stelt ons in staat te beoordelen wat een kandidaat drijft en welke uitdagingen hij of zij zoekt. Ook als er niet direct een geschikte vacature voorhanden is staan wij open voor een ontmoeting of advies.

 

Vormen van arbeidsbemiddeling

De Holland Talent Group biedt verschillende vormen van arbeidsbemiddeling. Deze vormen zijn:

 

Werkwijze

Hieronder treft u onze werkwijze aan: