Ondernemende Consulent / Intercedent – Leiden

Organisatie

De Holland Talent Group is de specialist in Arbeidsbemiddeling in Nederland. Wij brengen met De Holland Talent Group opdrachtgevers en gekwalificeerde kandidaten bij elkaar. Bij de Holland Talent Group vindt u alle vormen van arbeidsbemiddeling voor diverse vakgebieden en marktsegmenten onder één dak. Met onze labels bieden wij een “one stop shopping” concept.

Voor ons label Primaflex Uitzendbureau zoeken wij een
Ondernemende Consulent / Intercedent

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor werven van opdrachten en het invullen van daarvan. Je hebt een duidelijke visie en bent gedreven om resultaat te bereiken, met een gezonde dosis humor. Want wij denken dat humor en een goede werkomgeving mede bepalend zijn voor succes. Je stapt opnieuwe klanten af en weet ze tebinden. Ook vind je het leuk om netwerkbijeenkomsten te bezoeken.

Functie-eisen

Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau aangevuld met minimaal twee jaar werkervaring binnen de Uitzendbranche. Je hebt een energieke uitstraling en positieve instelling. Met jouw ondernemersmentaliteit, creatieve geest en communicatietalent creëer en benut je kansen in de markt. Hierbij maak je gebruik van jouw gunningsfactor. Tevens ben je in het bezit van een rijbewijs.

Aanbod

Een zeer afwisselende baan in een bijzondere werkomgeving. Je krijgt alle ruimte om jouw taken naar eigen inzicht in te vullen. Naast een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn er prima doorgroeimogelijkheden voor de juiste persoon

Inlichtingen

Primaflex is een gespecialiseerd bureau in uitzenden & werving & selectie voor backoffice functies in het MKB. Wij zorgen voor de juiste match tussen opdrachtgevers en kandidaten. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035.