Ondernemende AA accountant – Bollenstreek

Accountant Bollenstreek

Voor dit leuke, informele en middelgrote kantoor in de Bollenstreek, zijn wij op zoek naar een ondernemende Accountant!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Ben je een ondernemende Accountant met de AA-titel op zak en wil je graag ondernemen, mét alle vrijheid, in dienst van de opdrachtgever? Overweeg je zelfs om partner te worden? Dit is mogelijk bij een fris en modern kantoor in de mooie bloembollenstreek in Zuid-Holland. Met een veelzijdige, professionele dienstverlening worden klanten financieel- en fiscaal ondersteund. Als medewerker krijg je veel vrijheden en mogelijkheden jezelf verder te specialiseren op een vakgebied naar jouw keuze binnen deze financiële/fiscale dienstverlening. Ben je geen ondernemer, maar zoek je een nieuwe uitdaging volledig in loondienst bij een werkgever die met medewerkers meedenkt en volop kansen biedt? Net zo welkom! Mogen wij je volledige aandacht vragen voor deze functie:


Ondernemende AA-accountant


Functie

Het team is een bruisend en gemêleerd gezelschap. Naast het werk dat zij met plezier doen, hebben ze interesse in elkaar. Klantvriendelijkheid staat hoog genoteerd en het geven van adviezen gebeurt pas na goed onderzoek en verdieping in het dossier en de achterliggende drive van de klant.

Als AA-accountant ondersteun je ondernemers in het mkb met het verkrijgen van inzicht in de financiële situatie. Je bent verantwoordelijk voor jaarrekeningen en reviewt het werk van assistenten.. Met jouw advies kan de klant de juiste koers bepalen. Ook geef je fiscaal advies, bijvoorbeeld over de juiste ondernemingsvorm. Je leert de klanten kennen en bouwt klantrelaties op.

De manier waarop met klanten wordt gecommuniceerd is zoveel mogelijk informeel, met een heldere en duidelijke informatiestroom over de cijfers en prognoses. Men vertrouwt jou als expert en je gaat discreet met zaken om.

Al met al een veelzijdige, adviserende functie, dat past bij de titel. En natuurlijk kunnen Assistenten Accountants ook op jou rekenen m.b.t. complexe vraagstukken.

Wat heb je nodig?

 • Je bent accountant met AA- titel
 • Je bent enthousiast en ziet kansen voor je persoonlijke ontwikkeling
 • Je deelt de bedrijfsvisie

Wat bieden we jou?

 • Flexibiliteit in werktijden en werkplek
 • Een goed salaris
 • Een 13e maand
 • 8.33 % Vakantiegeld
 • Premievrij pensioen (de werkgever neemt dit voor zijn rekening)
 • Auto van de zaak
 • Een fietsplan op leasebasis
 • Een fijn team mensen met belangstelling in elkaar
 • Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd
 • Veel ruimte voor je ontwikkeling en voldoende doorgroeimogelijkheden

Zoveel flexibiliteit en toegankelijkheid bij een werkgever biedt volop ruimte voor jouw carrière.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Richard@hollandtalentgroup.com.

Richard Ruwaard, Consultant Finance, Holland Talent Group | 071-3030035/ 06-43442948

Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com

INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN


Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures