Office Assistent (32 uur) – Amsterdam

Organisatie

Onze opdrachtgever is een informeel bedrijf actief in bedrijfsconsultancy. Ze zijn gevestigd in hartje Amsterdam, gesitueerd in de buurt van het Vondelpark. Een mooie inspirerende omgeving als je van de stad houdt. Voor deze organisatie zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Office Assistant (32 uur)

‘‘Een prachtige spin in ‘t web functie bij een leuk eigentijds bedrijf”

Functie

Houd jij van uitdagingen? Ben jij zelfstandig en neem je graag verantwoordelijkheid? Ben jij iemand die een veelheid aan taken en verantwoordelijkheden leuk vindt en het hoofd kan koelhouden en in alles structuur weet aan te brengen? Dan hebben wij die uitdaging voor jou!

Je vervult een aantal – zeer diverse – rollen binnen ons team Kantoor. Samen met je collega zorg je voor een optimale ondersteuning van de processen en projecten. Denk hierbij aan telefoon, post, mail, voorraadbeheer, agendabeheer, lunch, bezoekers ontvangen en vergaderruimtes klaarmaken.


Wat ga je o.a. doen?

• Je fungeert als eerste aanspreekpunt, zowel telefonisch als digitaal;

• Je houdt je bezig met algemene secretariële taken zoals het maken van afspraken, verzenden van post en mails, website en agendabeheer;

• Je regelt in samenwerking met directie en leidinggevenden diverse personeelszaken, zoals mutaties doorgeven aan het pensioenfonds, opstellen en wijzigen van contracten, inplannen van personeelsgesprekken en het bijhouden van de personeelsgids;

• Je verzorgt de lunch (soms ook voor deelnemers), je ontvangt bezoekers en je maakt vergaderruimtes klaar voor de sessies.

• En zo zijn er nog meer interessante en leuke klussen. Met name in het begin is het belangrijk dat er structuren worden aangebracht in het e.e.a., dus het tonen van initiatief en het zijn van proactief is erg belangrijk.

Functie-eisen

Je bent een representatieve, energieke duizendpoot, die het fijn vindt om onze professionals te ondersteunen. Kernwoorden zijn: vriendelijk, gastvrij en servicegericht.Je hebt passie voor het werk, bent stressbestendig en je ziet nieuwe uitdagingen als een kans.

Je bent zelfstandig, positief ingesteld en gaat op flexibele en proactieve wijze om met de wensen van de klanten en jouw collega’s. Ook ben je gewend om te werken met deadlines. Verder ben je taalkundig sterk en heb je een goed organisatorisch vermogen. Als laatste beschik je over een goede kennis van MS Office, liefst ook van Afas.

Aanbod

Je krijgt een leuke zelfstandige baan in een bedrijf dat groot genoeg is om leuke uitdagingen te hebben een klein genoeg voor snelle besluitvorming. De groep is zeer professioneel ingericht. Het is een afwisselende functie bij een groeiende en ambitieuze organisatie met een uitgesproken cultuur.Leuke collega’s, diverse sociale activiteiten en een stimulerend werkklimaat.

Een prachtige werkplek, vlakbij het Vondelpark in Amsterdam. Je werkweek is 32 uur per week. Verder uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Al sinds eind jaren 90 zijn wij actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!


Solliciteren naar de functie van Office Assistant kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4859. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.