Medewerker Salarisadministratie – Maartensdijk

Finance Maartensdijk

Werk voor verschillende internationale opdrachtgevers in het hartje van het land!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Wij, De Holland Talent Group, vergeten bijna te vermelden dat dit groeiende bedrijf als dienstverlening ook salarisadministraties verzorgt voor particulieren en bedrijven. En precies dat moet jouw interesse wekken, toch? Want het goed regelen van een welverdiend loon voor medewerkers met kennis van de wetgeving, dat is helemaal jouw tak van sport. Komt dat even goed uit! Wij mogen jou dan introduceren als de perfecte kandidaat in een professioneel team bij een klein kantoor in Maartensdijk. Hier kun jij starten in de functie van: Medewerker Salarisadministratie (vanaf 24 uur)

Functie

Veel ondernemers weten de weg te vinden naar de goede dienstverlening van deze experts. Jouw bijdrage is groot, want je gaat voor de klanten de volledige salarisadministratie verzorgen.

Naast deze verantwoordelijke en uitdagende taak, houd je je ook bezig met de loonbelasting. Je kunt klanten informeren en van goed advies voorzien over deze materie.

Je mag gedeeltelijk thuiswerken, maar vergeet niet dat op het kleine en gemoedelijke kantoor, waar geen hiërarchie heerst en de sfeer goed is, je ook graag wil zijn. De verantwoordelijkheden worden in grote mate zelfstandig uitgevoerd en er is altijd ruimte om te sparren. Het team is enthousiast en redelijk jong.

Het mooie aan deze kans voor jou als ‘nog groeiende en ambitieuze werknemer’, is dat je hier je plek kan vinden. Ben je bezig met het behalen van je PDL, of VPS-diploma en heb je deze bijna afgerond? Dan mag je je zeker bij ons melden. Ben je bereid deze opleidingen te gaan volgen? Dan kun je er zeker voor gaan. Laat het ons weten.

Wat heb je nodig?

 • Je opleidingsniveau is minimaal MBO 4
 • Je bent handig met automatisering en software, zoals: MS Office en bij voorkeur Exact
 • Je hebt werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie
 • Je bent taalvaardig goed ontwikkeld in het Nederlands en Engels
 • Communicatief ben je sterk vaardig

Wat bieden we jou?

 • Je krijgt de mogelijkheid d.m.v. een persoonlijk budget om verder te studeren en door te groeien binnen de organisatie
 • De werklocatie is goed bereikbaar, daarnaast werk je ook gedeeltelijk lekker thuis en krijg je een laptop en mobiele telefoon
 • Er wordt gewerkt op kantoordagen, je bent daarin flexibel om je uren in te delen
 • Het team bestaat uit ongeveer 12 medewerkers
 • Je krijgt persoonlijke begeleiding en coaching, wat ook een groot voordeel heeft als inwerkperiode
 • Het salaris is passend bij de functie en groeit nog door

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Interesse? Neem gerust contact op via:

Mail: christiaan@hollandtalentgroup.com

Tel: 06-14589196

Voor meer vacatures ga je naar www.hollandtalentgroup.com

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures