Medewerker Salarisadministratie (20 uur) – Regio Uithoorn

Organisatie

Onze opdrachtgever is een Accountantsorganisatie dat zicht richt op het MKB. Zij hebben een leuk hecht team van medewerkers en zijn gevestigd in de regio Uithoorn.

Voor deze groeiende organisatie zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


MEDEWERKER SALARISADMINISTRATIE (20 uur)

“Iemand die accuraat is en zich verder wil ontwikkelen in de Salarisadministratie”

Functie

In deze leuke functie krijg je te maken met de salarisadministraties van een meerdere klanten van het kantoor. De payroll wordt gedraaid door een externe salarisverwerker, jij bent dus de linking-pin tussen klanten en salarisverwerker. Jij draagt er zorg voor dat de salarismutaties tijdig en accuraat worden doorgegeven aan de salarisverwerker. Op gestructureerde wijze verzamel jij alle relevante gegevens en controleer jij vervolgens de output van die salarisverwerker met de door jou aangereikte mutaties. Daarnaast ben jij de persoon die de 1ste lijns vragen over de salarisadministratie dient te beantwoorden. Je staat daarin nooit alleen, je kunt altijd terugvallen en overleggen met de salarisverwerker. Als laatste zorg jij voor een up-to-date administratie op dit vlak.Kortom, een leuke uitdagende functie voor iemand die zich verder wil ontwikkelen op het vlak van Salarisadministratie.

Functie-eisen

Je hebt een MBO werk-en denkniveau, hebt een PDL diploma of studeert hiervoor en je beschikt over relevante werkervaring met geautomatiseerde salarisadministraties. Idealiter is dit een tweede of derde stap in je carrière en beschik je over lichte werkervaring in het vak van salarisadministratie.Je bent iemand die accuraat is, communicatief vaardig en uiteraard klantgericht. Verder werk je met vertrouwelijke gegevens, dus integriteit staat hoog in het vaandel.Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift en je hebt kennis van Word en Excel.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie met de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij de beste partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Solliciteren naar de functie van Medewerker Salarisadministratie kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4606. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Sollicitatie

Bart Maas 071-3030035