Medewerker Financiële Administratie – Amsterdam

Finance Amsterdam

Een hele bijzondere trekpleister in het centrum van Amsterdam waar veel passie is voor het verleden, maar waar op de dag van vandaag veel dynamiek heerst en waar een sociale, gezellig en vrolijke boukhoudkundige Financial altijd welkom is om zijn

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Midden in Groot-Amsterdam, in het hart van ons land, bevindt zich een organisatie die ons land op bijzondere manier, nationaal en internationaal weet te vertegenwoordigen door een onvergetelijke verleden tijd, met het oog op een toekomst zonder uitsluitingen van mensen. Misschien is in de tijd waarin we nu leven, het doel van de Stichting om antisemitisme, racisme en discriminatie tegen te gaan door bewustwording, wel belangrijker dan ooit. Wij, De Holland Talent Group, nodigen jou uit om een waardevolle bijdrage te leveren met affiniteit voor het doel van de Stichting. Heb je financieel/administratieve vaardigheden? Dan is deze bijzondere kans er één, die je niet voorbij mag laten gaan. Maak je ambitie waar in een non-profit organisatie door te reageren op deze vacature in de functie van:


Medewerker Financiële Administratie(32 uur) € 2.750-€3.800

Functie

Samen met zes medewerkers vorm jij een hecht Financeteam die zich inzet voor de Stichting. Het team bestaat uit een hoofd Finance & Control, een Controller, drie Financieel-Administratieve Medewerkers en een Senior. Gezamenlijk dragen jullie zorg voor de totale financiële- en dienstverlenende administratie.

Jouw taken en verantwoordelijkheden omvatten ook facturatie- en bankmutatie gerelateerde afhandelingen. Inhoudelijk betekent dit dat je inkoopfacturen gaat registreren en inboeken. Daarbij zorg je ervoor dat uitgaande betalingen aan o.a. leveranciers tijdig worden verwerkt. Met jouw uitvoerende werkzaamheden draag je bij aan nauwkeurige crediteurenadministratie en heb je contact met collega’s en leveranciers over nationale en internationale projecten.

Verder ga je declaraties verwerken en voer je de voorraad- en vaste activa-administratie op correcte wijze uit. De voorraad heeft betrekking op een museumshop en een boekshop. Door de aanwezige, moderne software weet je de crediteurenadministratie en grootboek administratie gemakkelijk te verwerken. De afwisseling in werkzaamheden plus de goede sfeer op de afdeling laten jouw dagen met veel werkplezier omvliegen.

Wat heb je nodig?

Doordat je contact onderhoud met leveranciers plus de financiële administratie bijhoudt, is het een leuke en afwisselende baan, waarin ook goede communicatieve vaardigheden van belang zijn. Daarnaast breng je mee:

 • Goed ontwikkelde Nederlandse en Engelse taalvaardigheden in woord en geschrift
 • Een afgeronde opleiding gericht op bedrijfsadministratie op Mbo-niveau
 • Een aantal jaren relevante ervaring in dit vakgebied
 • Je werkt ordelijk, nauwkeurig en je hebt oog voor details
 • Je hebt zelfstandig inzicht in je werkzaamheden en kent je prioriteiten en deadlines
 • De Stichting heeft grote belangstelling van publiek; je denkt graag mee en draagt zo mogelijk commercieel gerichte ideeën aan
 • Je hebt al een arbeidsverleden achter de rug, zoekt een nieuwe uitdaging en kan nog zeker 20 jaar met plezier door
 • Je bent een enthousiast persoon die graag samenwerkt in een gezellig team professionals

Wat bieden we jou?

Voor deze bijzondere mooie Stichting werken totaal 100 medewerkers. De sfeer is warm met enthousiaste en belangstellende mensen, waarin goed wordt samengewerkt.

 • Je salaris wordt bepaald aan de hand van een arbeidsvoorwaarderegeling en bedraagt minimaal € 2.772.71 en 
 • maximaal € 3.832.15 volgens schaal 7, afhankelijk van je kennis en ervaring (o.b.v. een 40-urige werkweek)
 • Je krijgt een jaarcontract dat na deze periode een vaste aanstelling kan worden
 • Je mag voor 50% hybride werken
 • De uren worden verdeeld over 4 doordeweekse werkdagen
 • Het voelt goed om voor een non-profit organisatie te mogen werken, waar Nederland trots op is

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Joost@hollandtalentgroup.com.


Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06- 11079971


Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com


INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures